söndag

Fan va less jag blir på mig själv. 
Nackskott. 

Torsdag


Jag går ut och knackar dörr för att få veta
Om du kanske hälsat på mig men gått fel
Men du finns ingenstans och vintern känns så väldigt lång
Precis som min sång.

Min sång den vet att den ska framföras av mig
Min sång den vet att den ska tystna när jag hittat fram till dig
Min sång den vet att den blir aldrig nånsin känd
Min sång den vet att den ska sjungas i det tysta
Det är min sång

Jag besöker våra ställen för att minnas
Att flyttfåglarna kommer hem till slut
Och jag ska gå tillbaka hit och vänta gång på gång
Ihop med min sång

Natt

Sömnlös.
Tankarna snurrar. Jag började om med sjukhusdieten idag (onsdag), och det har gått bra. Sitter och dricker te nu och tittar på Skilda världar,  box 8. Skiten tar aldrig slut. 
Jag försökte göra någon slags mål plan med vikten. Första målet är 72 kg, då ska jag upp på Z igen. 
Förhoppningsvis så har jag hittat en ryttare åt henne nu under försäljningstiden, känns väldigt skönt. Jag börjar faktiskt bli lite ridsugen själv. Vilket får mig att kämpa på med min egen träning. Visst skulle hon säkert orka mig, men det känns bara dumt om något skulle hända. 

Jag har hittat en jacka som jag vill ha. Så sjukt jävla snygg! Men den är slutsåld. Jag hoppas verkligen att den kommer tillbaka. Det är ju trots allt förra vinterns jacka. Hittade den på Keelas instagram/blogg.
Snodde bilden. 

Ge mig den! Nu.

Tisdag

Fan vad less jag blir på mig själv! Gå upp när klockan ringer? Hur svårt kan det va. Jävligt, uppenbarligen. 

Nä jag har ju då inte hunnit laga nån ny soppa idag, eller tränat Z, eller mig själv. Somvanligt. 
Jag behöver bo med någon. Så det blir någon ordning. En morgonpigg hund vore perfekt. Och som kan vara själv resten av dan. Tjena.
Nya tag imorgon. Får ställa en klocka i vardagsrummet. Måndag

Hur gick nudå med sjukhusdieten? Jao.. Vägde mig imorse och hade gått ner 2,8 kg. Det var lite snålt tycker jag. Men helt klart positivt. Så jag tänkte köra på en vecka till :) Vilodag idag då. Ska kasta mig i popcornskålen när jag kommer hem. Som jag har längtat!
Det svåraste i veckan har inte alls varit sötsuget som alla tjatar om, utan saltsuget. Salta chips, popcorn, lakrits. Gott.
Men ska jag nå mitt mål till nyår är det bara att kämpa. Jag har satt upp småmål på vägen. Ska försöka hitta några belöningar också så det blir nåt kul. Jag ska på bandit boat kryssningen i november, då är målet att jag kommer i mina röda byxor. Så jävla snyggt. 

Jag jobbar kväll den här veckan, och min elektriker är pappaledig, så det är bara jag på verkstaden. Kommer bli en ensam vecka. 
Jag måste verkligen lära mig att komma ur sängen på morgonen också. För det är helt jävla omöjligt. Snoozar ca 3 timmar varje dag. Vilket resulterar i att jag inte hinner med nånting alls.

Söndag

Vill du veta vem jag är? 

Fredag

Whopwhop!
Äntligen freitag!

Dieten har gått fint, idag får jag äntligen äta kött, jag är så lycklig. Max 500g biff. Och tomater. Fiint.
Ibland så har jag karaktär faktiskt. Men jag vet inte om ja tycker att det försvinner så många kg. Det får vågen avgöra på söndag.

Gick en promenad med Z igår i skogen. Det finns en liten stig där det ligger stockar på backen. Jag tänkte att hon skulle få lyfta lite på fötterna så vi gick där. När Z såg stockarna växte hon fan flera cm. Jag gick över, det gjorde inte hon^^ Världens skutt och lycklig som ett barn. Steppade mellan varje. Jag fick påminna henne om att jag fanns i andra änden av grimskaftet. Men det var kul att se henne så glad. Samtidigt som det skär i hjärtat. Min fina tjej, jag tycker nog om dig mer än jag tänker erkänna.
Det har mejlat en tjej på anonsen som verkar jättebra. Hoppas verkligen att hon är seriös. Isf kommer Z hamna i stockholms trakterna och gå med tjejen på hennes sista år på ridgymnasium. Jag tror att det skulle funka fint, så länge Z får vara ute om dagarna i bra hagar. Får kolla upp det.

Jag ska vara nykter i helgen iomed dieten men också för att det har blivit alldeles för mycket alkohol i sommar. Och det är ju synd, även om det va det jag trodde var det bästa. Kul har jag haft iaf och jag ångrar ingenting.
Nu går vi mot en kallare årstid och mycke hemmakvällar med mys i soffan.

Jag och katten då.

Onsdag

Sleeping away the days.

Dieten går bra, men jag vettefan om man går ner så mycke egentligen. Första dagen var det många toabesök, soppan gör magen liite upprörd så att säga. Men sen har det varit lugnt. Gjorde bakad potatis igår med kryddsmör som det stod som middagsmeny. Sjukt gott faktiskt. Eller ja, smöret va godast.
Idag ska jag bara äta soppa och frukt/grönsaker.

Tappade min telefon igår i backen så det tvärdog ju.
Gud måste älska mig. Verkligen.
Det resulterade i en sjukt dålig dag, herrejävlar vad grinig man kan vara. Far åt helvete hela världen, i princip.

Får se om jag orkar åka in till Eskilstuna idag och lämna in skiten. Målet den här veckan var ju att få ordning i mitt extrarum så att jag kunde hålla på med min hobby där. Pyssla alltså.
Men jag går ju bara och lägger mig när ja kommer hem. I sängen tillochmed. Försöker inte ens hålla mig vaken. Får se om jag lyckas bättre idag. Man har så sjukt mycket att göra så man gör ingenting alls.

Måndag

1 september.
Då var det dax att ta tag i sommarens extrakilon. Jag tänkte prova sjukhusdieten den här veckan. Vet inte varför den heter så, men man äter lite soppa, frukt/grönsaker, biff, bakad potatis osv. Varje dag har sin meny så att säga. Vi får väl se vad som händer helt enkelt.
Idag börjar även xtremefit i Eskilstuna. Jag skulle sjukt gärna vilja vara med men det verkar inte gå att lösa om man jobbar skift. Synd.
För övrigt då? Jao.. bättre har man ju mått.

RSS 2.0