Torsdag

Alltså, en karl med bar överkropp, muskler, tatueringar och som luktar gott. 
Ge mig. Nu.

Jag saknar någon. Någon att ha.

Måndag

Det har varit en lugn helg, jävligt skönt faktiskt, även fast jag varit sjukt rastlös. I fredags blev det ost och kex med vin, daniella och jag höll oss helt okej, lite dans och härj kanske, men vafan. Det resulterade ju i en bakisfri lördag, guld. Jag gjorde väl ingenting egentligen i lördags, var sjukt partysugen men höll mig till 2 glas vitt och skagentoast. Inte illa det heller. 
Igår var jag ute hos mor och grillade korv i det väldigt växlande vädret. Mysigt :)
Saknar landet som fan. Och mitt stall.

Kvällsvecka igen, fyfan så skönt. Har nästan något inbokat varje fm, asbra då kommer jag upp i tid :)




Lördag

Fan vad jag längtar. Efter att få ha nån, dela mitt liv med nån. Veta att man har nåt att komma hem till, laga mat med, göra saker med. 
Nån att längta efter. 

Blir så frustrerad. Jag vet ju hur jag vill ha det.

natt

När ger människan upp?
Vad krävs egentligen för att ta det beslutet? 
Vad får människan att sluta bara, sluta se och drömma?  Hur är det möjligt att ligga här och inte se ett skit? 
Att bara sluta existera. Inte bry sig. 

När man vill så himla mycket.


torsdag

Tröttast i världen. Jag hatar fm. Precis som varje fm vecka. 
Låt mig få jobba natt bara, så min hjärna fungerar. Så jag kan sova. 
Det här är ju inte kul.
Igår kämpade jag med ett jävla skydd i en maskin, ca 5 timmars jobb att få dit skiten och allt runt omkring. Ensam. Och vansinnig. Tålamodet är verkligen inte vad det har varit.
Vi provkörde vid 20 innan jag skulle hem. Och då går det sönder direkt. Man blir så lycklig. 
Stackars jävel som fick trassla med det där sen. 

Känns ju som att det kommer bli nåt slags totalhaveri i kroppen snart. Har fått högt blodtryck också, har jag aldrig haft i hela mitt liv. Toppen. 



 


söndag

Ja hörni , jag måste ju säga att efter allt som hänt så mår jag helt okej. 
Jag förtjänar så sjukt mycket bättre, och det vet vi alla. Sen när dumpar man någon via sms? Typ när man va 10 år. 
Om ens då.
Just nu kan jag ändå inte sluta skratta åt dig och ditt liv. Du har förlorat. 

Jag vill tacka alla mina fina vänner som stöttat mig och som lyssnat och funnits där. Ni hjälper mig att hålla huvudet högt, där det borde vara.
💜


Fredag

Im here for your entertainment 

Fredag

Äntligen fredag! Jag var sjukt taggad somvanligt på fredagsmys, synd att det bara var jag. Såatte.. Träna typ. Göra nån god mat, till mig själv. Ne. 
Försöka att inte dricka alkohol. Mm.



Torsdag

Ett enda ord kan sätta eld på en hel skog


måndag

Hah! Glömde berätta en grej igår. Merlin är ju helt störd. Har den persiska katten inget smaksinne? Igår åt hon morötter, gurka, paprika och favoriten som gjorde henne helt galen, avokado. Så jävla knäpp. Sassie tittade på henne som om hon var dum i huvudet, vilket hon är också iof. 

helgen

Helgen har varit bra, även om den startade lite kasst. I lördags blev det en heldag med T och han gjorde fattiga riddare till mig, sjukt gott. Att man inte ätit det tidigare. Det blev en vanlig filmmys kväll i soffan och vi la oss skapligt tidigt för han skulle upp och jobba. Det enda som är positivt med det för min del är att man får ligga kvar i sängen när han går upp snuskigt tidigt. Det är nog det skönaste som finns, nja nästan. Annars hatar jag att han jobbar på helgen. Man blir så sjukt ensam och tråkig. Som tur var kom han hem vid lunch för att maskin strulade, då hade jag precis vaknat så det var ju bra :) 
Jag tog ut katterna idag för första gången. Ingen av dom tyckte att det var särskilt roande. Snö och kallt om tassarna. Jaja, då kanske dom aldrig mer vill gå ut ;) 

Sen mina damer och herrar, jag har tränat idag!
Det var sjukt jobbigt och tungt, men som jag längtat. 1 timme och 20 minuter blev det på crosstrainern. Och jag dog inte. Samma sak imorgon innan jobbet, och jag vill verkligen.
En annan bra grej med denna helg är att jag inte druckit en droppe alkohol. Och ändå lyckats sova hyfsat bra. Tjoho! 

fortfarande fredag

Jag får panik av att ligga i sängen kl 22 en fredag. Det är verkligen inte ens kul. Jag har hellre roligt och är bakfull imorgon. Nä, bakfull skulle jag ju inte vara på ett tag. Men göra nånting annat än och kolla på en kass film och lyssna på nån som snarkar. Jag önskar bara att jag kunde somna själv istället. Men här ligger man, skitirriterad, och undrar varför man gör såhär mot sig själv.  

 



Fredag

Alltså besviken. Det är det värsta jag vet. Hatar den känslan. 

Fredag idag då. Hade tänkt göra mat och mys ikväll, men hoppar det. Blir att träna Merlin på att bli badad. Det är kattutställning i Örebro imorgon, funderar på att åka och kika lite. Sen hur det går till. Merlin kanske kan få en liten rosett för tappert försök ^^ Är en utställning i Västerås i maj, tänkte nog vara med där faktiskt. Kan bli kul :)


Torsdag

Tjena tjena 
Försov mig lite till jobbet idag, ups. Jag är värdelös. Och jag hatar fm veckan. Men det vet nog alla vid det här laget. Det var sassie som väckte mig faktiskt. Det är lite skumt att hon bara hoppar upp i sängen när något är fel. Hon har väckt mig 4 gånger när jag av misstag stängt av alarmet. Ganska fränt. 

Mjaha ja.. Och annars då? Jovars. Var hos en doktor i måndags. Hon sa ju inte nåt som jag inte redan visste. Jag ska prova lägga mig samma tid varje dag, röra på mig så jag får ut stressen ur kroppen, äta bättre, tänka positivt. Jaja. Jag vet. Det gör vi alla.
Men jag försöker. 

En annan hemsk grej som hände idag btw. 
Min jobbtelefon har slutat fungera så jag traskade iväg till it avdelningen för att fixa det. Dom har en telefon på väggen utanför deras dörr som man ska ringa in sitt ärende på. Så jag ringde och lyckades hamna i rätt kö för mitt problem. Rösten som talade om vilken plats jag hade i kön pratade nu på engelska. Vilket fick mig att fundera lite. Och givetvis, en engelsk telefonist javisst. Så jag blev tvungen att förklara mitt problem på engelska. Det gick inge vidare. När vi efter en stund hade kommit fram till var i världen jag jobbade så ville han veta vad jag hade för en telefon. Vi har ju som bärbara hemtelefoner ungefär. Av märket "ascom". 
Han fattade ingenting. Och jag ville bara sjunka genom marken och dö, eller helst lägga på luren. Jag försökte beskriva telefonen, för märket kände han inte igen. Så jag sa, i brist på intelligens, "well.. Its blue.." 
Sorgligt nog hade inte den här killen någon humor. 
Vi lyckades göra en felanmälan iaf, jag undrar vad han skrev i den^^ 
Jag är vanligtvis ganska duktig på engelska, jag tycker inte att det är svårt. Men jag har ju inte pratat på evigheter. Och såna ord som han ville åt existerade inte i mitt huvud just då. Jag kan inte riktigt sluta skratta för mig själv. Stackars karl. 30 min senare ringer en svensk kille upp och frågar vad jag vill ha hjälp med, och han är på plats inom 10 min. Kunde jag inte bara fått ringa han direkt? 
Han skrattade åt mig iaf när jag berättade om mitt samtal. Pluspoäng. 


onsdag

Jadu Terese.. Vikten springer inte ifrån dig precis. Det gör ju då inte den här förbannade förkylngen heller. Helt jävla sjukt. Börjat få ont i halsen igen och snorar rinner. Bra jobbat kroppen!  blir så trött. 
Jag är ju astaggad på att träna och äta bra. Vilket är helt otroligt faktiskt. Men med min asdåliga karaktär så går det inte vidare när jag är halvdålig. Då är det precis som att jag lika gärna kan äta skräp också. Sick. 

Blööh. Blir så trött. Testa ta en promenad imorgon och se hur det känns. 

Jag är jävligt nöjd med min hårfärg måste jag säga. 

tisdag

Som en pinne i bajs!

måndag

Alltså fyfan åh far åt helvete hela jävla världen. Jag hatar fm skit jobb. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få ligga kvar i den där jävla soffan i resten av mitt liv. Nä men typ. Funderar starkt på att råka borra ett hål i handen eller nåt. Kan inte en truck köra över mig Lite? 
Bitter.

Somnade på soffan inatt, i vanlig ordning. Låg som ett jävla cp för att Merlin låg och sov. Man hade ju inte hjärta att flytta på henne. Och inte orkade man flytta sig 3 meter till sängen heller,  dum som man är. 

Var på kryssning i helgen, det var najs. Jag höll mig i skinnet faktiskt. Drack alldeles lagom. Och vi somnade innan 3 typ. Det är ju bra skönt att inte vara bakis. Sen är man ju tröttast i världen ändå. Tobbe skulle upp och äta frukost, han snoozade i typ 1,5 timme. Jag var inte så trevlig när jag till sist viftade ut honom med något otrevligt morrande. Det tog rätt lång tid innan han kom tillbaka ^^ men jag sov skönt. 

2 februari redan. Jag har missat en hel månads hårdträning. Men pga att jag varit sjuk hur jävla länge som helst. Hostan har nu i princip gett sig, så jag tänkte faktiskt åka till gymmet ikväll. Det enda som stoppar mig lite nu är astman. Den har blivit värre, iomed växlande väder. Kall luft och varmluft om vart annat är inge vidare. Har en tid hos doktor den 17de. Får försöka klara mig med den lilla skvätt som är kvar i inhalatorn. 

Jag tänker på dig, varje dag. 

 


RSS 2.0