Tisdag

Bah. En sån där fm vecka igen. Hemska skit. Man är ju inte människa på hela veckan. Men, om 3 dagar så är det äntligen semester. Kämpa! Klockan kan väl inte gå saktare..

I helgen är det powermeet, tjoho. Verkar som att jag ska dit på fredag iaf. Åker med jossan och co, sen skulle vi sova i hennes morfars båt. Kommer bli riktigt mysigt. Jag ska försöka att inte vara klappkalasfull också. Vikten går ju stadigt neråt för en gångs skull. 
Det är ju fantastiskt. Måste bara fortsätta träna och äta rätt under semestern, vilket kommer bli svårt. Å andra sidan har jag knappt några planer heller så. Kommer antagligen sova mest. Längtar.


Torsdag

Ja hörni. Igår blev jag klar med min kickstart, vägde mig och mätte imorse. -4 kg och några cm här och där. Jag är väl ganska nöjd. Hade gärna sett mer skillnad på måttbandet men det går ju åt rätt håll :) det är bara att fortsätta! 
Imorgon är det jobbfest så då blir det väll ett par öl, hade tänkt vara nykter egentligen men det har varit ett jävla tjat hela veckan så jag dricker väl då. Lite. Jag är ju inte särskilt rolig nykter heller iof. Och vi ska spela brännboll. Hoppas det ösregnar. Vad är det för fel på kubb? Jag vill inte springa omkring och bli svettig o äcklig om man sen ska ut på krogen. Jaja. 

En vecka kvar till semester. Tiden går fruktansvärt långsamt. Och sen kommer 4 veckor att bara försvinna. Lika kul varje år. Nästa helg är det powermeet. Jag lär bli hemma känns det som. Har ingen att åka med eller gå med där. Det ska iof vara kanon väder, så ligga vid poolen hela dagen funkar också. Men ändå. Ska jag nu hålla mig nykter dessutom så är det väll lika bra att jag stannar hemma. Yey. 


söndag

Jag vill vara kär. Riktigt jävla kär.
Men det törs man ju inte bli. Det gör ju bara ont.

tisdag

Då har vi kickat igång med aloeveras 9-dagars kickstart!  Första dagen idag och än så länge känns det bra. Blir väl värre ikväll när man sitter själv i soffan och är hungrig. Men det ska nog gå bra. Löpningen går bättre och bättre, känns jävligt bra, sakta men säkert. Så länge man har något att tänka på så rör sig ju benen, det är mer när man inser hur jävla tråkigt o jobbigt det är som det blir svårt. Jaja. Årets första bränna har man lyckats med iaf, såg ut som ett stoppljus ett par dagar o nu håller det på att ramla av, somvanligt. 
Jag håller på att kika lite på ny kattunge också, Merlin verkar inte växa nå mer så jag är osäker på om det ens går att avla på henne. Jag ska fråga nån som kan. Annars blir det nog en brima eller exotic. Vi får la se, sassie skulle nog uppskatta om Merlin lekte med nån annan än henne. Jaja..

För att ingen i hela jävla världen tycker om dig egentligen. 

Thats why. 
Idiot. 

Du är så jävla fel.

söndag

Jag saknar kärleken, så sjukt mycket. 
Få dela livet med någon. 

Torsdag

Tjäna! Det var ett tag sen. Vad har hänt sen sist? Typ inte ett skit skulle jag vilja påstå. Träningen rullar på, har kommit igång med löpningen. Men ändå så växer bara måtten, så jävla less. Skulle behöva ett kostschema. Och bo med nån som slår mig på fingrarna när jag vill äta på natten. Karaktär lika med noll. Jag kommer inte vilja gå ut på hela sommaren. Kämpa hårdare tette. 
Jag och mamma var på vårat första yoga pass för nån vecka sen, hahaha. Vig, det är man ju inte längre. Men det var ganska skönt pass, absolut nåt jag kan tänka mig att prova igen.

Funderar även på att söka nytt jobb faktiskt, på en helt annan ort. Jag trivs jättebra i kungsör, men det vore ändå väldigt spännande att våga. Om jag nu vågar.

Ridningen ligger fortfarande på is, jag känner inget sug alls efter det. Både skönt och lite obehagligt. Det har funnits i mitt liv i så många år. Jag vill fortfarande bo på landet och ha stall och nån nordis som skogsmulle. Men jag känner inte alls för att rida på ridskolan. Jag vill ha mitt eget, göra på mitt sätt. Det lär ju dröja, ett par decennier minst. 
Men på lördag är det äntligen dags för strömsholmstävlingarna. Jag tror inte att jag missat ett enda år sen jag fyllde 12 typ. Jag ska dit med mamma, kände inte riktigt att jag kan ta med mig nån annan. När man gått med samma person i 4 år så känns det väldigt tomt, konstigt. Men jag tänker inte missa det heller. Och jag tror att mamma kommer tycka att det är roligt, hon har redan börjat planera vad vi ska ha med oss. Haha vi är ju lite likadana så det kommer väl bli 3 rättersmiddag och fika för en hel armé. Men det gör inget :) 


RSS 2.0