Måndag

I hurt myself today to See if I still feel.
Eller nåt, måndags ångest.

Jag vet ju precis vad jag vill ha, hur jag vill ha det. Man bara går runt och hoppas på att ens liv ska förvandla sig själv, och att alla människor i det bara följer efter. Det kommer ju då inte att hända.
Och ändå, så väntar man.

Blir sårad gång på gång. Sårar gång på gång. Det är inte värt det. Sluta låtsats. Ge upp, på riktigt.

Och börja om. Ta ett steg i rätt riktning för omväxlingsskull.


Natt

En fråga vi alla vet svaret på.


Måndag

När ja vaknade igår så låg min fina kisse på mig och tyckte det var dags att gå upp. Så, okejdå. Åt frukost med mor innan hon åkte till jobbet, sen var det dags att åka till far. Meen, min kära Skoda till bil var ju inte riktigt på humör. Tette arg. Efter ett par start försök hoppade hon igång iaf, tur för na! Fikade hos pappa, åkte senare till morfar och fikade lite till. Det är ju bara fars dag en gång om året.

Idag har jag gått upp lagom i tid för att hinna ut och springa en sväng, det va skitjobbigt. Men, skam den som ger sig! Vågen rör sig liksom inte åt det håll som jag vill så det är nog dags för en förändring i vardagen. Imorgon tänkte jag gå till badhuset och simma lite.
Men iaf.
Jag har bytt sand åt chillorna idag också, dom är såna djur som badar i sand, det var väldigt uppskattat! För övrigt har jag ätit bra idag, helt efter planerna, bland annat soppa från viktväktarna faktiskt helt okej god.


Natt

Tänk va alkohol kan få en att börja tänka, eller att inte tänka? Ångest, funderingar, oro, kärlek, hat.
Vad gör man?
Ska man följa sitt hjärta? Och bli krossad än en gång.
Eller ska man lyssna på rösterna i huvudet, sin skyddande arme? Och aldrig öppna sig igen. Aldrig tro, hoppas.
Det finns så mycket jag önskar att jag vore, att jag hade. Men vem kan ändra om inte du själv? Du lever bara en gång. Vill du leva, satsa på dina drömmar. Det är inte omöjligt.

Men utan dig? Ensam?
Börja om, igen.


Onsdag

Kors i taket, halva veckan har redan gått. På dietfronten har jag faktiskt varit duktig på riktigt, hoppas det ger resultat. Jag har hittat en häst som jag är skapligt sugen på, Wippe, ca 160 hög, ganska lovande dressyr talang. Riktigt fin. Men, jag har tänkt hålla mig till våren, det dyker ju upp såna där hästar hela tiden. Bara kände nåt för denna.

Idag har Björn från jobbet följd med oss hem, vi har bastat och tagit en öl. Hans tjej Tessan kom över också, så just nu sitter vi och väntar på att online pizza ska hitta hit med våran mat. Och senare blir det att släppa ut chillorna en stund. Både jag och Jocke är helt slut idag och slocknar nog inom en snar framtid.


Söndag

Nej, nu är det nog. I'm done.

Idag har Casandra och jag varit i skogen och plockat kottar och div annat jox man hittar i en skog. Tanken är att vi ska pyssla till jul. Kommer bli awesome. Det slutar säkert med massa julkukar och annat fantasifullt, haha! Inget att ge till mormor kanske.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3915166/images/2012/pic_5096a184e087c3697ad34507.jpg" class="image">


Lördag

Herregud vad veckan har släpat sig fram, fylld med ångest och annat bra. På jobbet har det varit en ganska lugn vecka för ovanlighetens skull. Jag skäms litegran för mitt dåliga humör, de är inget jag kan gömma direkt. Så oskyldiga stackars medarbetare har nog fått sig en skopa, förlåt.
 
Men nåt jag ser fram emot är att det snart är dax för en tur på havet, ålandskryssning. Vi är ett skönt gäng på jobbet som bestämt oss för att åka, det blir nog niiice. Brukar ju sluta med ohyggliga mängder sprit och mycke skratt dagen efter., gillart.
 
Har varit en sväng hos Casandra, skulle hämta lite grejer som jag beställt från ett sånt där "home party" eller vad man säger, jätte fina inredningsgrejer. Jag bad henne plocka in Moses (gotlandsruss) också så barnen kunde klappa lite, Emilia vågade tillochmed skritta en liten sväng, perfekt. Det ska nog lyckas bli en hästtjej av henne också. Men vad jag kände själv när jag rörde hans päls och kände lukten av häst var ju bara enorm. Har inte sett en häst knappt sen i sommras. Jag saknar dig. Underbara varelser.
 
Ikväll har jag städat hos chillorna, dom blir mer och mer tama, sitter gärna väldigt nära. Men låter sig inte fångas än, eller inte frivilligt iaf. Skam den som ger sig. Är det nånting jag har tålamod med så är det djur.
 
Gick en promenad idag ner till stan, behövde köpa nytt schampoo och grejer, det är ju snart dax att klippa till håret och jag hade inte tänkt att hon skulle ta mer än nödvändigt. Har mina tankar på rak lugg, men jag hinner nog ändra mig ett par gånger, det är trots allt typ 3 veckor kvar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0