Onsdag

Tänk att träning får en att må så bra. Fast man absolut inte vill innan så är det alltid värt det, varje gång. Man blir så jävla nöjd att man gjort nånting. Går åt rätt håll hela tiden. 
Var en sväng till ridskolan igår, har inte satt min fot där på 2 år. Lukten i ridhuset gav en liten längtan i magen, kanske är det dags igen? När jag är så mycket starkare i mig själv och kan prestera, slappna av och lita på det jag kan. Jag måste definitivt prova iaf. Om jag kommer i ridbyxorna, haha! 

Torsdag

Japp, dyngförkyld. Gick hem från jobbet idag och har sovit i typ 9 timmar, feber och snor. Och slemhosta, värsta jag vet, gör så jävla ont och jag kräks typ för att det är så äckligt. Blä. Den här piercingen i näsan gör det inte bättre. Man kan ju inte snyta sig. Jaja. 
Bara att knapra piller och hostmedicin. Försöka hitta en ny serie att glo på kanske. Eller ta tag i GoT igen, har ju faktiskt en hel säsong att se. Ja herregud, får be katten hämta paddan, jag orkar inte resa mig. 

Onsdag

I måndags ville jag inget annat än att bli förkyld. Karma is a bitch. Igår började jag få ont i halsen och idag är det inge vidare. Hostar lite smått och huvudet börjar bli tyngre, och halsen då. Och vad får jag panik över?  Att jag inte kan träna. Det suger. Jag har inte tid, semestermagen hänger kvar. Byxorna sitter hårt igen. Fuck. En magsjuka hade varit bättre. Haha aldrig är man nöjd. 

Var nykter hela helgen och tränade på bra, kändes grymt. Om jag lyckas stoppa den här förkylningen så gäller samma sak denna helg. Funderar på att kolla på lite kokböcker och se om man kan hitta något intressant, typ 5:2 är jag lite sugen på. Och smoothies. Om jag lyckas få nattjobb så blir denna viktnedgång lätt som en plätt. Ska prata med chefen nästa vecka. Risken är att hon tycker att jag är för "bra" för att gå natt, att hon vill att jag ska lära mig hela skiten och hålla på med mjuka delar osv. Och ja, ska jag bli kvar på den förbannade monteringen så tänker jag bli andon, nemas problemas. Men låt mig få jobba natt ett par månader, år först. Min upplärare sa idag att jag va bästa han har lärt upp, och han undrar vad jag gör på monteringen. Mm det undrar jag med. Det är för lätt.

Men tiden går, människorna är bra. Jag kan stå ut. Tills jag blir miljonär. Tisdag

Andra arbetsdagen och jag tror att jag somnar stående, men för timlönen man har denna vecka så känns det helt ok endå. Om nån sågade av mig fötterna. Måste fixa nya skor och 3 par sulor typ. Eller "tappa" 20 kg lite snabbt. Någon anorektiker som vill ha? Rent fett och sådär, inga konstigheter. Arbetsbyxorna har förstås krympt under semestern, märkligt. Jag som knappt varit nykter. 

Men konstigt nog så längtar jag tillbaka till gymmet och träningar igen, få lite ordning. Ge mig träningsvärk. Har bokat spinning imorgon, stört taggad. Och jag hoppas verkligen att step och core är tillbaka nästa vecka. Kommer ju avlida första passen. 

Och för övrigt?  Jovars, ensam är stark. Lite för stark tror jag.  

Söndag

Jag saknar dig väldigt mycket ibland. 

Kungsbyn

Idag (tisdag) var jag, mamma och Christer till kungsbyn i Västerås och kollade på lite djur. Det var alldeles för längesen jag var i en djurpark, inte sen sist helt enkelt. Det märktes lite, var extra blödig liksom. Vi började med att titta på när älgarna fick mat, jag och alla småbarn försökte naturligtvis klappa så mycket som möjligt. Sedan fick man mata mufflorna och rådjuren (eller vad det nu var). Jag försökte hålla mig men djurskötaren genomskådade det direkt och sa att även dom vuxna får mata, och gav mig en näve foder. Så då satt man där igen bland alla småbarn och ville ha djuren för sig själv, med lite tårar i ögonen givetvis, dom är ju så fina. Kan klappa i flera timmar. Sen gick vi vidare och kikade på typ jakar, vildsvin, vanliga svin, skånegäss osv. Vi åkte safari genom ett hägn med vicenter, dovhjort och något mer bambidjur. När dom berättade om deras nyfödda vicentkalv Thor fick jag verkligen bita mig i läppen. Eftersom det är hotade djur så håller dom på att samla in pengar för att kunna flytta Thor till en annan park när han blir äldre, så det blir nytt blod i en annan flock. Det är ju så fint. Jag skänker hela min lön. Om jag kunde. Lilla Thor. Herregud, varför tar jag inte tag i livet och jobbar med sånt här?

Det enda jag är lite besviken över är klapphagen, alldeles för dåligt med djur. Typ 3 getter, 2 får och några grisar. Och alldeles för många barn på litet område. Det skulle lätt få plats fler. Och inte en enda kanin? Konstigt. 
Mycket ormar hade dom, och lite spindlar och dylikt. Inte riktigt min grej. Men tycker endå om att titta. Det är ju också djur, i bur. 
Restaurangen var bra, god mat, lång väntetid. 
Jag skulle absolut rekommendera att åka dit, men det var mycket mindre än jag trodde. En liten familjär djurpark typ.
3 av 4 mufflor. 

Måndag

Sista veckan på semestern, tiden flyger iväg. 

Va en sväng till Rättvik lördag/söndag, jag har nog inte skrattat så mycket på flera år, fick sendrag i kinderna flera gånger. Så sjukt behövligt, bara få vara löjligt glad. Synd att alla skulle jobba idag annars hade vi varit kvar. 

Min träningsplan för semestern har ju gått sådär, men det är ju som sagt semester. Jag tänkte försöka ta tag i det den här veckan när plånboken endå är rätt slut. Promenad på fm och gym på kvällen, vi får se hur det går.  

Funderar nästan på att tälta hos mamma ikväll, bara för att liksom. Men det blir ju förjävla kallt ensam. Undrar vad Merlin säger om en natt i tält?  Haha 

RSS 2.0