Lördag

2 veckor har nu gått på "nya" jobbet, och jag undrar hur ja ska stå ut. Dom gör ju ingenting om dagarna. Går runt och snackar skit med folk. Och om vi gör nånting så kan dom ingenting. Jag tänkte att jag nu skulle bli riktigt duktig på det här och kämpa. Men det är ju svårt att lära sig av någon som inte kan någonting. Herregud. Igår kom våran fixtur gubbe ner till oss och skruvade. Jag gick till han direkt. Och lärde mig massor, och det va kul. Han tillhör ju våran verkstad fast han mest är uppe på T. Om jag kunde få vara lite mer med honom skulle man nog kunna härda ut. Får försöka med det. 

Gårdagen så drack jag 4 öl. Fantastiskt, jag är imponerad. Men ändå så va huvudvärken värre än nånsin idag. Helt sjukt. Å andra sidan så känns det som att jag håller på att bli sjuk, fryser och börjar få ont i halsen. Fuck jag har inte tid med det. Får hoppas att jag orkar med träningen imorgon. 

Söndag

Vilken helg! Herregud. 
Efter mördarpasset på friskis i torsdags bestämde vi att vi förtjänade en mysfylla. Eh ja, dricka måttligt har ju då inte varit min grej nånsin. Inte i fredags heller. Men man ska aldrig ånga att man haft kul, har jag hört. För roligt, det hade vi. Tror det va hångelafton. Skämsmössan på. Äsch. Det kunde varit värre. Det är livsfarligt att känna sig snygg, helt sjukt. Man tror att man kan få vem man vill. Inte för att någon stretade emot, men ja, ni fattar. Jösses, jag behöver bli kär. Eller nunna. 
Lördagen blev det inte många knop gjorda. Det blev en hel del skratt på fm, älskar såna stunder, när man får berätta saker folk inte minns. Eller som ja inte minns. Störda i huvudet vi är. 3 Pers i sängen och lucköppning, underbart. (nej herregud, ingen trekant) mr ågren hälsade på, inte bara för mig, skönt. 
Idag var det första styrketräningen på friskis. Det va stört kul, Martina och jag kommer ju bli biff. Har svårt att tro att jag kommer komma ur sängen imorgon. Utöver passet på söndagar ska vi köra 3 pass styrka i veckan. Shit, hur ska man hinna allt? Hade ju tänkt börja rida, det kommer inte hinnas med i vår. Kanske till hösten. 
Har precis tittat på baksmällan på tv, så ångesten är lite mindre nu. Hittade iaf inte en tiger i badrummet, och alla tänder är kvar. 
Nä fyfan, ingen alkohol på 13 veckor. Definitivt inte så mycket iaf. Mohaha. 

mer tisdag

Och för helvete, jag har ju bokat in mig på styrkelyfts kurs i 13 veckor framöver. Start på söndag, ska bli skitkul! 

Tisdag

Hur fan kommer det sig att man vill så sjukt mycket och ändå så har man ingen aning? 
Törs inte ta det steget. 
Jag ska få till mig själv först, och det går framåt. Jag tror att om bara den här jävla rättegången kan vara överstökad och domen klar, så kommer det lätta en huge sten från mina axlar. Den är tyngst just nu. Jobbet går också dåligt men jag har iaf ett jobb, och det är bara att göra det bästa av situationen. Men det är ju svårt att bli duktig på nånting när han som ska lära mig inte kan ett smack. Känns sådär. Renovera grejer är endå något som jag tycker är kul, så det här skulle ju kunna bli bra. Förhoppningsvis så kan den andra nånting. Förhoppningsvis. 

Men planen till våren/sommaren är att i april, då ska kroppen vara en annan och utseendet ska piffas. Längtar efter att få fixa håret, fransar, naglar och bli brun. Få känna sig lite snyggare. 
Och få tatuera klart armen. 
Fyfan vilken sommar det ska bli! 

Söndag

Tjäna! 
Nykter helg, jajjemen. Sjukt trist har jag haft det. Men blev en timme löpband i fredags och spinning idag, känns bra som fan. Jag och Martina bokade även in oss på en kurs i styrkelyft, det ska bli jävligt kul. Bänkpress, knäböj och marklyft. Precis det som jag vill bli bättre på. Så 13 veckor framöver, varje söndag, ska vi bli lite starkare. Spinningen får vi flytta till en annan dag. Måndagar har vi ju core. Haha det är mycket nu. Jag hade ju även tänkt att jag skulle börja rida igen också, vi får se hur det blir. 

Imorgon börjar jag mitt nya jobb, eller nytt och nytt, men det blir väl lite omställning. Dagtid i alldeles för många månader. Jag kommer verkligen sakna dom lediga fm när våren kommer. Men det är som det är. Bara att kämpa på. Jag hoppas att det blir roligt iaf. Fick precis veta att den ena karl är sjuk och den andra börjar vid 830. Och jag har ingen nyckel till verkstan. Tjoho! Det börjar bra.


Måndag

Sug röv.

Torsdag

Jahaja.. Älskade liv. 
Jag blir då förflyttad till chuckverkstan from V 7. Och ska då gå dagtid i minst 3 månader. 
Såatte.. Jag finner inga ord. RSS 2.0