onsdag

Hade en sjuk dröm inatt. 
Drömde att jag var tillbaka på Scania, satt i fikarummet och hälsade på alla gamla kollegor, och nya. Typ alla idiotoperatörer hade ju blivit mek också. Dom såg fortfarande lika dumma ut, om inte ännu tommare i blicken. Och den enda personen som jag ville träffa gick bara förbi, som om jag inte fanns. 
Och alla andra viktiga personer gjorde samma sak. Det enda positiva i den drömmen var att jag iaf hittade i maskinparken. Det är en rätt underlättande känsla måste jag säga. Jag och min spark ensammast i världen :)

Som det är just nu på Volvo så tar det en stund och hitta maskinen man ska laga. Speciellt eftersom dom har målat om alla pelare och nr som satt på. Det är lite det enda man har att gå på. Bra jobbat! Man känner sig så jävla dum när man går runt där och ser vilsen ut. 
Plööh. Precis betalat alla räkningar, det sög ju. Det är en jävla tur att jag inte har häst längre. 
Sitter och funderar på om man har något av värde att sälja, det enda jag kommer på är katten. Men det går ju inte. 

söndag

Det har varit en jobbig vecka, inget jag kan sticka under stolen. Men det är på väg att bli bättre. I fredags var jag på möte om mig själv, hur jag mår osv. Så jag ska få tid till doktor och prata med nån. Känns jävligt skönt. Men det resulterade i migrän senare på kvällen, aldrig haft det förut, herregud. Stackars människor som har sånt ofta! Slappna aldrig av, för helvete. 
Det enda positiva med det var att jag inte behövde vakna bakfull på lördagen. Tobbe kom förbi sen, och det verkar som att vi har löst allt skit. Jag hoppas det iaf.

Jag och daniella var sen på lindas 25 års kalas, det var riktigt kul :) jag blir så trött på mig själv bara som är så folkskygg. Jag har ju fruktansvärt lätt för att känna mig utanför, så löjligt egentligen. Men jag pratade med några iaf. Sen gick vi lös på dansgolvet! Haha, man borde antagligen skämmas. Men med tanke på att jag inte kände nån typ så orkar jag inte bry mig.vi hade kul iaf. 
Fick lite panik sen när jag kom hem, så min ena hand är lite blå. Men tobbe dök upp till sist och lugnade mig. Jävla ångest för allt hela tiden. 
Men det kommer bli bättre. Tids nog.


dag? lördag?

Du är för all tid den som står där. Ensam i fönstret. What to do. 

Eller vad fan har jag gjort?? 


torsdag

Alltså ja.. 
Det är inte lätt när det är svårt. 
Och allt är fan svårt. Jag är så trött på det. 
Jag gör så gott jag kan för att ändra på det som jag har makt över. Men det går trögt.
Och så funderar man, om man gjort rätt?
Det får man ju tamefan aldrig veta iaf.


bah

Ett skott i pannan skulle man ha.
Minst.onsdag?

Det visade sig jävligt snabbt att jag inte förlorat ett dugg. Svin. 
Men hade jag väntat mig nåt annat? 
Nej, kanske inte. 

You just lost the best girl you ever had.

måndag

Jag funderar ofta på hur mitt liv hade sett ut om jag valt det gymnasium som jag drömde om. Gått naturbruk på öknaskolan. Det hade varit så sjukt jävla kul. Jag hade trivts så fruktansvärt bra. Men dels ville inte pappa hjälpa till att betala internatet och dels hade jag aldrig haft Daisy. Jag valde efter mitt hjärta helt. Även om jag nu kanske hade varit på en annan plats i livet som passat mig bättre, så hade jag tänkt på henne varje dag. Och dom fantastiska år vi hade är fortfarande dom bästa i mitt liv. 
Industrin är väl kanske inte min plats egentligen, men nu är jag här. Ett bra jobb med bra betalt. Och jag vet inte riktigt hur jag skulle ta mig ur det. Plugga? Aldrig. Jag har inte den disciplinen. Och bara söka ett helt annat jobb utan utbildning, det känns inte riktigt säkert. Jag skulle kunna tänka mig att ha den där gården som jag drömmer om. Och driva eget företag på sidan av, något om djur. Risken är ju jävligt stor att jag skulle ta in så många djur att jag inte hade tid med mitt riktiga jobb, men iaf.
Det vore något. 


måndag morgon

Jahapp. Den här förkylningen ska aldrig gå över verkar det som. Har börjat fått ont i öronen också, hatar det. Tur att det är måndag så man kan ringa farbror doktor. Jag har fan inte råd att vara sjuk längre, börjar bli riktigt jävla drygt.
Tänkte ge mig ut på en promenad idag iaf, om det inte blåser allt för mycket. Se hur det känns. 

Efter jag sett titanic började jag läsa om det på internet. Så jävla intressant, svårt att sluta. Måste beställa hem lite böcker om fartyget. 
Sen nu inatt tittade jag på "machine gun preacher". Också sjukt intressant, så då fastnade man framför google igen. Jag skulle verkligen behöva en dator och internet hemma. Surfen på mobilen går ju åt som smör.
Så fort mina mobilabonnemang går ut så ska jag fixa det tänkte jag. Det är typ 4 månader kvar, sen har jag faktiskt bara ett abonnemang. Yey! Går den här telefonen också paj blir jag fan vansinnig. 

Jag är så sjukt sugen på att göra nånting, typ nån resa eller roadtrip, vadsomhelst. Men det är ju vinter. Lite kallt att sova i tält eller bil. Hotell vore också najs, men då blir det helt plötsligt dyrt. Och det suger ju.

Tidig morgon

Då sitter jag här igen. Tittar på Titanic. Funderar över vad kärlek är. 
Kan det ens vara som i filmerna? 

Är det fysisk möjligt att falla över jordens kant så att säga. 

När hade jag senast pirr i magen? Jadu, det är knappt så jag minns hur det känns. Inte för att jag inte varit kär i mina senaste, men just den där känslan. Om jag nu vågar känna efter? Man är så pass känslokall ibland så jag undrar. Stängd som ett ostron. Det är inte så konstigt att man sitter här själv. Samtidigt så så fort man försöker öppna sig blir man huggen i ryggen. Det är ju då lättare att bara hålla käften och vända näsan åt ett annat håll. Och sen ligger man vaken hela nätterna och undrar vad man gjort för fel. Varför man inte duger. 
Jag är inte dum på något vis, snarare för snäll så att det blir dumt. Vän med alla och deltar aldrig i några konflikter. Svårt för att säga nej. 
Min hjärna är en väldigt förvirrad köttliknande klump. Vem är jag? Vad vill jag?

Det känns som att jag kommer att bli en sån där ensamtant med massor av vänner, fast jag bor själv i ett litet torp med sjukt mycket djur. Och jag skulle nog vara ganska nöjd med det, faktiskt. Djuren har alltid varit mina bästa vänner. Dom törs man älska. 


Fredag

Man är helt enkelt inte längre hans prio. 
Känns tungt. 

natt

Det blir mycket natt inlägg här har jag märkt. Men det är ju då man går runt och sliter sig i huvudet. 

Och vad skulle jag skriva nu då?
...

Mja jag kan ju passa på att berätta att jag har badat Merlin för första gången idag. I diskhon.
Imorse klev hon mig rakt i ansiktet med kissiga tassar, då bestämde jag mig för att det var en bra dag för första tvätten. Jag funderade först på om jag kunde knyta fast henne runt mitt ben medans jag duschade, 2 flugor i en smäll liksom. Men det hade nog slutat i en fin tatuering från klor. Så synd. 
Hällde upp lite vatten först och förberedde mig med handukar och kattvänligt schampoo. Sen var det bara att sätta ner det lilla skrället. Hon blev förstås inte överlycklig. Men hon är så liten så det var inga problem egentligen, höll mestadels i nackskinnet när hon bråkade. Hon är ju liten med torr päls men herregud med blöt. Såg ut som en liten allen eller dylikt. Hysteriskt roligt. 
Torkade sedan med handduk och hårfön. Stackarn darrade bra länge, så hon fick bli inrullad i min kofta och hänga i famnen under kvällen. Lille vän. Nu är hon alldeles len och luktar nästan gott överallt. Lite munskölj hade inte skadat. 

Jag skulle behöva bada Sassie också, men det känns som att jag lämnar in henne till ett proffs.
Nog för att den katten är sjukt snäll och badvan. Men det kommer att ta timmar att torka den pälsen, och hon gillar inte fönen. Så nä.
Måste bara hitta någon som gör sånt.

För övrigt är jag sjukt less på min kropp och min dåliga karaktär. Jag vill ju verkligen träna den här gången, men då blir man sjuk och får hosta, såklart. Och vad gör man när man ligger snorade i soffan hela dagarna? Jo, äter. Av ren tristess. 
Så ikväll har jag tagit fram allt mitt pulver och grejs för att försöka få någon ordning. 
Ska mäta och väga mig imorgon tänkte jag. Så får vi se :) 

natt

Livskris? 
Är det det jag går igenom? Eller vad fan är det frågan om? 

Jag vet inte vad jag vill nånstans. Vet ju knappt vad jag har för favorit färg. Känslor,  vad är det? Hur vet man vad man känner?  "det känner du" som alla säger. Nej! Jag känner inte ett jävla dugg. Inte om nånting. 
Förbannad, det känner jag. 

Vad i helvete ska man göra med livet? Kanske skulle behöva sitta i fängelse ett par år.

Natt

Och vad fan ska jag ta mig till. 
Hur kan något så rätt vara så fel? 


Taggad till tusen att börja träna igen, då blir man dyngförkyld med hosta. Hosta som sitter i föralltid också. Det går bra nu. Helt jävla orkeslös, skulle kunna sova tills jag blir pensionär och dör. 
Inte alls särskilt bitter.


Natt

Nytt år, nya möjligheter! Vet inte om jag kommer att göra någon slags resumé av 2014, just nu orkar jag inte iaf. Det var ett tufft år.

Det jag kände att jag bara måste dela med mig av är hysteriskt roligt, men lite för dumt att skriva ut på fb kände jag, för egentligen är det inte ett dugg kul.

Jag gosade lite med min stora honkatt medans hon drack vatten på diskbänken och funderade på om hon inte blivit lite rundare.
Så jag klämde lite på hennes mage och sådär, hon har som 2 typ fettklumpar eller dylikt närmast baken så att säga. Vet inte riktigt vad det är, dom är inte hårda eller så, liknar mer typ slapp hud efter födsel. Men jag började googla lite iaf. Och så kom jag in på någon veterinär sida där man kunde kolla om sin katt var överviktig lite snabbt. Jag började fnissa lite automatiskt. 
Man ska kunna se midjan på katten när man tittar uppifrån. Eeh.. Midja? Studerar Sassie men ser ingen form riktigt. 
Man ska kunna stryka sin katt över magen och känna revbenen. Om man måste trycka för att känna dom är katten för fet.
Jag kan inte riktigt sluta skratta här. Hysteriskt roligt! 😁 
Ja, min katt är överviktig och det är förstås inte alls bra för henne. Men jag fattar inte riktigt vad hon blir fet av? Hon äter absolut inget annat än torrfoder och är inte glupsk på något vis. Hon rör sig iof inte mer än nödvändigt. Sen är hon ju en stor katt så hon är ju grov. Men ja. Jag kanske borde kolla upp henne ändå , eller försöka motionera henne på något vis..


RSS 2.0