Onsdag

Lugnet före stormen. Verkligen.
I helgen händer det mycket ska ni veta. Flytt av mig och flytt av häst. Vet inte hur jag ska hinna. Jag väntar bara på att hyresvärden ska ringa och säga att jag kan hämta nyckeln, sen bär det iväg!
Hela veckan har jag gått runt och varit sådär fånigt glad, kan ni tänka er? Jag, världens bittraste människa.

Så någonstans måste detta vara rätt. Och jag längtar.
Taggad till tusen. Jag kan nästan se mig själv springa över den dära mållinjen.

Fredag

Äntligen är det fredag. Som jag har väntat. Jag vill att den här flytten ska bli klar nångång, hatar att allt tar sån tid. Men snart. Tålamod. Om 2 veckor är ju allting klart.

Veckan har rullat på, jag har inte hunnit sova nåt alls efter jobbet. Full fart. Tommy har hjälpt mig att köra grejer onsda-torsda. Så nu är det inte mycke grejer kvar. Och helvete vad kallt det blir utan möbler.
På lördag kör vi det sista och på söndag ska det städas. Sen är det bara att lämna ifrån sig nyckeln så fort som möjligt.
Jag kommer bli inneboende hos mor och hos brorsan tills jag får den nya nyckeln. Men det handlar om 1 vecka. Det går förhoppningsvis fort.

Det tråkiga med allt är att hästen och stallet blir lidande. Jag har inte riktigt tid att hjälpa till som ja vill med in och utsläpp. Förhoppningsvis förstår alla. Men idag ska jag äntligen rida och pyssla lite. Z hade varit lite trött i veckan så jag tänkte bara mysa lite i paddocken barbacka. Jag tror hon saknar att jobba på riktigt faktiskt, även fast alla uteritter har varit guld för henne och sådär så blir det inte riktigt samma muskler. Jag tänkte att jag skulle lära mig tömköra sen när jag flyttat, jobba lite från backen. Och prova ut hoppsadel så Casandra kan komma igång med hoppningen.
Än en gång vill jag att allt ska hända nu.
Helst direkt.

Det jag egentligen skulle skriva om va mina förbannade utslag som jag fått på ryggen. Och att nåt skit har börjat hända med ansiktet, är röd och det kliar som fan. Känns precis som solbränna typ. Kul!
Min kropp älskar mig. Jag hatar den.
Får se om det ger sig under helgen annars är det bara att ringa nån sjukstuga. Grejerna på ryggen måste jag ringa om iaf. Gör så jävla ont och skiten försvinner inte vad man än tvättar/smörjer med. Så får man väl ärr överallt, yey.
Jag är inte bitter.

Tisdag

Tjööött. Fy fan så trött man kan vara. Jag älskar att sova, det är det bästa. Jobbar förmiddag denna vecka, hemska förbannade vecka. Men så länge man INTE går och somnar när man kommer hem så hinner man med väldigt mycket. Och jag har ju en del att göra. .
Packade lite kartonger igår kväll och gick en promenad med Tommy, skitkallt. Men mina byxor börjar bli väldigt trånga och det är inte okej, måste skärpa mig. För min egen skull, jag vill vara nöjd med vad jag ser. Om människan nu kan vara nöjd nångång.


Feeling

Utvärdering av helgen.
Jag hatar kartonger. Så, klar.
Nä men jag har flyttat massa skit från min lägenhet. Det kommer ju att bli en dubbelflytt, woho. Så först får jag flytta allt jag äger och har hem till mor och sen så fort jag får nyckeln är det bara att göra om det. Men det kommer att bli skitbra, jag längtar. Ett nytt hem, en ny start.

Z har jag inte ridit på 1 vecka nu, har sjukt dåligt samvete. Som tur är så är det en tjej i stallet som rider henne. Och hon kommer nog att få rida mycke veckorna framöver. Jag har lite att stå i. Idag ska hon få nya skor iaf :) Lillfisen.
Jag hade tvättstugan igår och jag tvättade massa hästtäcken, schabrak och benskydd. Skönt att få rent.

Det var ju buggkurs dag nr 2 igår också. Och det gick sjukt mycket bättre denna gång, för alla faktiskt. Vi började ju köra med dom stegen som man lärde sig när man var liten. Då förstod även Tette! Sjukt kul är det måste jag erkänna. Det vore ju så roligt om man kunde åka ut på danskvällar osv och faktiskt kunna bli uppbjuden :)

Söndagskvällen kunde inte bli bättre, eller jo, men efter omständigheterna så var den perfekt. Så sjukt lugn hela jag. Somnade med ett leende skulle jag gissa.
Och jag kan knappt vänta.
It will be amazing.


Lördag

Bilderna blev visst inte med i föregående inlägg.






Lördag

Jag saknar dig, varje dag.

Natt

Känslan jag har i kroppen just nu kan jag nog inte beskriva. Dels för att jag känner mig helt glad och pirrig men också för att jag är jätteledsen.
Min bästa väns häst är sjuk. Så där så att han kanske måste vandra vidare. Och jag känner paniken ifrån när jag visste vad som väntade D. Det gör så ont i mig när jag vet hur du mår. Det är inte rättvist. Det är fruktansvärt. Jag önskar att jag kunde göra något, vadsomhelst. Men jag kan bara finnas vid din sida genom det här. Mitt hjärta går också sönder.
För all tid <3


Torsdag

Vilket fint väder det har varit idag :) Har inte hunnit rida tyvärr, det är så mycke fix och pack med flytt och fan och hans moster. Och imorgon ska ja jobba 10-12 och sen ha nån avdelningsgrej 13-16, så blir inge rida imorgon heller :/ Det skulle antagligen bli pizza och öl efteråt men jag har redan flaggat för att köra bil. Är inte ett dugg sugen på alkohol, det är inte värt det.
Tänk att det kanske kan bli en vuxen av mig nån gång? En vuxen som leker med lego isf.

I helgen ska jag flytta chillorna till min bror, och köra massa kartonger till mor. Måste börja tömma lägenheten om jag ska hinna städa ur den. Så det blir att flytta 2 gånger typ. Fy fan så träligt. Men det kommer bli bra :) Jag har ju chillorna ute på blocket, och det är faktiskt ganska många som har hört av sig. Men ingen som känns bra. Sen nu när ja kommer att ha ett extra rum att ha dom i så kanske det löser sig :) Tror att ja väntar lite med försäljning.
Jag vill att allt ska hända nu! nununu




Slänger upp en bild på Z från i somras.

Onsdag

Jag känner mig väldigt. . stabil faktiskt. Det känns ju som ett ord jag aldrig skulle beskriva mig med. Men jag är lugn, målmedveten. Jag vet vad jag vill. Känns sjukt bra. Stenarna börjar falla på plats och saker och ting reder ut sig. Det liksom ordnar sig. Jag ska kanske inte ropa hej riktigt än, men det känns bra.
Nya jobbet är grymt, lägenhet fixad och stallplats fixad.
Det enda som fattas är du.
Men det får ta den tid det tar, jag finns kvar. Ett bättre jag.

Söndag

Idag var det jag som tog ut hästarna, älskar det. Förutom att jag måste vakna tidigt för det är inte nåt som jag är bra på. Men man kanske kan lära en gammal hund sitta på nytt. Problemet är egentligen att jag snoozar hela tiden, man blir ju bara ännu tröttare. Gå upp när klockan ringer, hur svårt kan det va? Jättejobbigt.
Det blev en liten barbacka sväng i snön, så mysigt :) Kallt satan om fingrar och tår bara.

Sen var det då dags för buggkurs. Jag har velat lära mig att dansa väldigt länge och jag vet inte varför jag inte gjort det. Men nu så är det dags. Jag fick med mig Tommy och så åkte vi till Köping. Men jösses så dålig man var. Noll taktkänsla och man har ingen aning om vart man ska. Haha katastrof. Första 20 minuterna ville man bara hem, nästa 20 min så var det roligt och sista ville man kräkas av allt snurrande. Men jag ska nog lära mig :) 1 timme varje sändag kommer det att vara värt, och jag tror faktiskt att Tommy tyckte att det var lite roligt.

En till glad nyhet är att jag kommer flytta Z till kungsörs ridskola 1 februari :) Saknar ridhus och träna för instruktör. Och det kommer att behövas, i mängder. Men det känns lika roligt som sorgligt att byta stall. Z trivs så himla bra där vi är nu :/ Hon får vara häst på riktigt. Jag måste verkligen se till att rida ut mycket så att hon tycker träningarna är roliga sen. Det kommer att bli bra :) Jag är ju ganska säker på att vi kommer tillbaka till Lillåby på sommarbete :)

Kommande vecka är det jag som tar ut hästarna, det blir perfekt så att man kommer ur sängen nån gång. Då kanske man ska ta tag i promenader och allt. Ja, så får det nog bli. Imorgon måste jag ringa på lägenheten direkt, hoppas verkligen den blir min.


Lördag

Inatt när ja såg snön falla så tänkte jag att barnen kommer att vara glada imorgon.
Sluta tänk.

Bara lyssna.
Say something - A great big world
Snälla.

Natt

yo!
Imorse hade jag äntligen bestämt mig för en lägenhet jag tittat på. Men då svarar inte hyresbolaget i telefon. Craap! Hoppas verkligen att jag fortfarande har första tjing på den på måndag. För då blir den min :) En stor sten skulle då lätta från mina axlar.



Fredag






Onsdag

Idag trillade jag av hästen, det va kanske på tiden. Vi travade 3 st och ja va sist, det va mörkt och hunden Wilda kom skuttandes ur skogen precis bakom Z. Så hon flög ju iväg framåt, och med min superbalans så låg ja bara där. Som tur va hamnade jag på vägen och inte bland stenarna. Men min bakdel kommer nog ha fina kulörer imorgon, spännande. Hundarna blev jätteglada när ja låg där haha! Sprang fram och hälsade medans ja kippade efter luft. Z sprang inte så långt heller tack och lov. Det var bara att sitta upp igen :)

Och jag undrar om du hade hört av dig om ja hamnat på sjukan. Antagligen inte.
Vilket bara bevisar allt som ja trott ännu mer.

Jag har tittat på en lägenhet idag, den var stor och dyr. Men självklart skulle jag kunna trivas där. Jag har 2 till att titta på och ja hoppas dom är bättre, för dom är billigare.
Det verkar även som att jag snart får flytta Z till ridskolan, då kan vi börja träna på riktigt igen.
Så kanske, kanske löser det sig allting.

Tisdag

Skönt att sömnlösheten har hittat tillbaka, vad jag har saknat dig.

Igår var jag och Casandra och åt på favorit stället för att sedan gå på bio, vi såg hobbit 2. Applåder! Mycket bra :)
Det är ju sjukt hur mycket mat det kan få plats i kroppen alltså, fortfarande mätt.
Det var en gång en liten hob..
Som bodde i ett hol..

Nu har jag jobbat 1 månad på nya jobbet, sjukt vad tiden går fort. Men jag trivs och det är skönt. Denna vecka har jag börjat gå skift också, äntligen! Dagtid sög ju.

För övrigt så mår jag väl okej, fortfarande lite chockad på nåt vis. Förvånad. Besviken.
Känner mig helt betydelselös och bortvald.
Men ja.. det var väl tur att han inte satte en ring på mitt finger, då hade det varit problem.

Lördag

När allt bara va lögn och man inte betydde ett skit. Skönt att man öppnade sitt hjärta för någon som inte ens lyssnade.
Ibland blir man förvånad.

Fredag

Jag känner mig sjukt tom. Men jag har gjort vad ja kan, jag tror inte att det hjälpte dock. Och jag får skylla mig själv.

"Mitt hjärta är ditt och du kan aldrig lämna tillbaks det"

Torsdag

gott nytt år på er alla :)
Äntligen är det nytt år. En nystart. Och jag känner mig sjukt taggad faktiskt :) Det ska tränas häst som aldrig förr och jag ska ta tag i min fysik. Det har varit ett tufft år, men ett lärorikt. fan va klok jag låter.
Jag har nog aldrig druckit så mycket som ja gjort, det har varit sjukt kul förstås men också alldeles för mycket. Just nu känner jag mig klar med det, ja vill inte förstöra en hel helg för att man är bakfull. Jag vill inte att Z ska få stå bara för det. Inte värt det.
Jag har träffat sjukt mycket nya människor, askul! På så vis så är ja nöjd med året. Sen är det väldigt mycket annat som ja verkligen ångrar. Men ett helt vanligt år med andra ord. Och jag kan nog bara göra detta bättre.


RSS 2.0