Onsdag

Idag har jag faktiskt tagit en powerwalk, det känns ju bra efteråt. Jag har inte nämnt att jag tävlar med en vän i viktnedgång, -5 kg till den 23 november, det går faktiskt trögt. Tänkte att det inte alls skulle vara något problem. Men vi kämpar på!

Har gjort en mysig höst dekoration som jag tänkte visa. Har funderingar på att sälja kanske, hör av dig vid intresse :)


Måndag

Då var det måndag igen och ännu en arbetsvecka att ta sig igenom. Denna vecka kör jag iaf eftermiddag, vilket ja tycker bäst om, man är inte alls lika trött. Så länge man går upp i tid och får nånting gjort, annars är ju förmiddagen rätt bortkastad. Så idag har jag gjort ett födelsedagskort till Emilia som fyller 6 år, min sambos dotter, jag fick även äran att slå in paketen eftersom min karl helst låter bli. Vad är det med män och slå in paket? Hur svårt kan det va.

Jag har bestämt mig för att ge bort lite fiskar också, guppisarna blir bara fler, konstigt. Så efter en tid med håven i högsta hugg har ja fångat alla och lagt dom i en påse, det är en kille på jobbet som ska ha dom.
Så nu väntar jag på min samåknings partner. Det verkar som att det blåser en aning utanför dörren, hoppas han har satt på vinterdäcken.

See ya!


Hejhopp!

Jag har länge tänkt på det här med att ha en blogg, att dela med sig av sin vardag, att bara ha nånstans att vräka ur sig sina känslor osv. Själv så tycker jag att det är spännande att läsa om vad andra har för sig, så jag tänte prova detta jag med.
 
Terese är mitt namn, jag bor just nu i Eskilstuna och jobbar som maskin reparatör i Södertälje. Att pendla alla antal mil varje dag är ju inte min favirit sysselsättning, men så är läget för tillfället. 21 år ung med hela livet framför mig, som jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra med. Givetvis har jag många drömmar och funderingar, det är väl det jag har tänkt dela med mig av här.
 
Min hobby som jag har hållit fast vid längst är hästarna, började rida vid 12 års åldern, och köpte egen häst i början på gymnasiet.
Daisy.
Den historien kommer jag säkerligen berätta, när jag är redo.
 
Jag har en familj som består av en mor, en far och 3 bröder, som alla är äldre än mig. På djur fronten så bor min katt hos mamma, jag har blivit lite allergisk, och här hemma finns det 2 chinchillor samt ett akvarium. Det är af lite att pyssla med, något att ta hand om.
 
För övrigt tycker jag om att pyssla lite, ni vet, pärlor och sånt där småkravs. Har tänkt ganska mycket på att börja sälja osv, men har inte riktigt fått tummen ur. Vi får se vad som händer.
 
Så.. det va kort om mig. Och nu tänkte jag dra igång den här bloggen :)

RSS 2.0