Tisdag

Om man bara hade haft råd att säga upp sig. Så är det precis vad jag skulle vilja göra nu. 

Men det är lugnt, jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort. Far åt helvete. 
Mor åt gröt.

Onsdag

Skulle ju då ha vägt mig i måndags morse, men min våg hade gett upp så jag tog fram måttbandet istället. -8 cm om man lägger ihop allt, fyfan så bra! Fortfarande många cm kvar, men det går åt rätt håll. 
Simmade igår fm med mamma, det va riktigt jobbigt, tror inte att jag hade nån energi alls i kroppen. Skulle ha gymmat idag på fm, men hade sjukt ont i huvudet istället. Vilket jag fortfarande har, piss. Förhoppningsvis har det gått över till ikväll. Jag måste träna. Rent psykiskt. 

Har varit hos optikern idag också, provat ut arbetsglasögon och vanliga. Men kunde inte bestämma mig så fick ta med några par hem. Får bli helgens övning. Blir så ovant med typ pilotbrillor mot mina små jag har nu. Men det är ju modernt. Och snyggt. På alla andra. 

Och dyrt. Fyfan 

Måndag

Kvällsvecka och stört ont i huvudet. Säkert från spinningen igår kväll. Spin spurt puls, vilket påhitt. Jobbigaste jag gjort på länge, fyfan. Ett riktigt håll käften pass som instruktören sa. 
Känner mig rätt död i benen. Fredag

Och träningen rullar på, personligt rekord igår på löpbandet. Det tar sig! Snart tar jag 5 km på vettig tid. 
Ikväll kommer Martina, vi ska käka grönsaker och sånt där nyttigt, glo film och bara slöa. Skönt det med ibland. Vi kommer antagligen bli suparsugna, men icke.

Fredag

Jippie tjoho 
Jag är förkyld. Jag har inte tid med detta, jag vill träna och komma nån vart. Inte ligga i soffan o tröstäta massa skit. Blö. Och dessutom är ju Merlin brunstig såklart. Kommer inte ihåg vad det heter på kattspråk. Men hon är helt jävla galen. Inatt höll jag på att kasta ut henne. Får hoppas hon är lugnare ikväll. 

Och bara skräp på tv. Fantastiskt. 

Tisdag

Jag har drömt om dig ofta senaste tiden. Mitt hjärta. Jag vaknar inte ledsen längre, jag vaknar glad, i drömmarna är vi som vanligt. Vi fortsätter där vi slutade, upptäcker nya äventyr. Jag drömmer om en dotter som lär sig rida, och om ditt föl som växer upp. Allting fortsätter som det borde ha gjort. Livet.

Jag saknar dig. 

Måndag

Ja men va braaaa.. Till våren alltså, kanske. Då hinner man ju dö ett par gånger om. Man skulle ha haft ihjäl nån istället, så man fick bli grillad direkt.
Nä skämt åsido. Pissliv. 
En har ju bara sig själv att skylla. 

Jag har fixat mina vikt burkar eller vad jag ska kalla dom. Vägde mig imorse och fick iaf lägga över 5 kg. Bara 10 kvar. Egentligen 18, men eftersom jag bygger muskler också så tror jag det blir svårt. Mer kondition helt enkelt.


Lördag

Jadå, årets första träning avklarad. Gick bättre att springa än sist, hade tillomed glömt astma medicinen och ändå orkade jag längre. Awesome. Körde lite armar också, provade en gammal kavaj till nyår, armarna gick knappt i, så kan vi inte ha det. Imorgon är det spinning som gäller. Längtar tills det är över. För det är ju hemskt. 

Över och ut.

RSS 2.0