Tisdag

Jag trodde aldrig att du kunde vara så kall.

Natt

Då var julen över för iår, äntligen. På julafton var jag hemma hos mamma hela kvällen och sov kvar där. Gud vad jag saknar min katt! Hon sov hos mig hela natten :)
Vill egentligen ta med henne hem, men hon börjar bli gammal och ja vill inte stänga in henne i en lägenhet igen :/ Jag funderar däremot på att köpa en kattunge när ja flyttat klart. Det vore mysigt.
Frågan är bara var jag ska bo..

Juldagen spenderades först hos mig med casandra och maat, älskar mat. Sen förfestade vi lite och fixade till oss innan det begav sig till krogen. Där dracks det mängder av sprit, precis som det ska vara. Träffade väldigt mycket nya människor och vi hamnade på efterfest hos nån. Sen vid typ 5 kanske fortsatte vi hemma hos mig. Sjukt roligt hade vi. Sen vart det lite tjafs och det var förstås inte meningen, alla blir vi olika när vi dricker. Klockan var runt 8 på morgonen och jag kände mig sjukt klar med att vara vaken. Annars så tycker jag att det var en jävligt bra kväll/natt/morgon :)
Baksmällan har sagt sitt iaf. Och det blir nog inge alkohol på bra länge nu.
Det är inte riktigt värt det.


Måndag

Tänk att man inte betydde mer?
Och vad mycket mer man är värd.

Lördag

Vem kunde tro att det skulle sluta såhär? Att den ens kunde ta slut?
Det kommer aldrig vara över för mig.

Jag är en fruktansvärt svag stark person som ibland kan tända till och faktiskt kämpa för vad jag vill. Det enda kruxet är att inse vad det är man vill.

Det finns mål för år 2014. Och det finns en glöd som kommer börja brinna. Jag vill må bra, jag vill vara stolt över vad jag gör. Det kommer inte bli enkelt, det har det aldrig varit. Men jag har gömt mig i min sorg och mörkret alldeles för länge och min ilska och mitt hat har gått ut över dom som betyder mest. Jag har betett mig jävligt illa. Jag är medveten om det. Men det finns så sjukt många förklaringar, inga ursäkter, om varför jag ibland exploderar. Jag önskar så hårt att jag kunde prata om allt, ta emot hjälp, våga ta mig ur den här skiten. Och om jag nu vet vad jag vill, så måste jag göra det. Det finns ingen annan väg.
Du är 22 år, och har det bästa av livet framför dig. Gör det fantastiskt. Lev för guds skull. Visa vem du är och vill vara.


Torsdag

Vilket jävla bullshit, allting. Men ingen är väl förvånad. Kanske var det just därför man höll ut lite längre, för att man inte riktigt trodde på alla fruktansvärt fina ord och önskningar. Man trodde att allt bara var i nån slags panik för ensamheten, allt som plötsligt kunde ändra sig och bara göras bättre. När det till och med talades om ring på fingret. Det kan inte vara sant, och det var det inte heller. För när stormen lagt sig står man ensam kvar.Till något roligare så måste jag berätta att jag har gått med i Kungsörs dressyrlag, så i vår ska jag för första gången tävla. Sjukt nervös redan. Jag kan ju inte ens höger och vänster för fan. Men det är ju inte på skithög nivå, så det ska nog gå. Man måste börja nånstans :) Så år 2014 så måste jag faktiskt hålla mitt eviga löfte om en bättre kost och mer muskler, både för min och Z skull. Vi vill, och vi kan. Eller hon kan iaf^^

Tisdag

Öppna för fan aldrig hjärtat och känn efter. Aldrig.

Jag kan inte annat än anta att det blev jävligt enkelt när jag inte längre finns i din vardag.

fredag

Han är på väg bort. Så låt honom gå.
För all tid

I don't wanna hold you if you wanna go
I'm not gonna make you feel love if you don't
I will rather learn how it feels like to burn than feel nothing at all

måndag

He's gone. Gone baby gone.

Finding someone else. A better one.

fredag

Freeetaag!
1 vecka har jag nu varit på mitt nya jobb. och jag har verkligen saknat det här stället, mest dom här människorna och deras humor. Man går ständigt runt med ett leende på läpparna.

Det senaste halvåret har varit det mest helvetiska i mitt liv. Fy fan vad livet kan gå dåligt. Men jag är på väg upp, jag håller på att förändra. Jag vill bara inte vänta längre, jag vill ha allting klart nu. Så man får pusta ut nån gång.

För dom få läsare jag har så ska jag dra hela storyn en vacker dag.

Jag citerar min favorit gubbe på jobbet:
arbetslustnoll

onsdag

och vad innebär det?
bonde söker fru.

Tänk om bara bönder sökte till mig. lycka

RSS 2.0