Lördag

Valborg. Och jag har tränat och är fortfarande nykter, vart är världen på väg? 

En tuff vecka lider mot sitt slut. Jag tog mig igenom den. I vanlig ordning när jag borde vara uppstressad och panikslagen så blir jag apatiskt lugn. Känslolös typ, det går som det går. Ta ett andetag åt gången. Det tar ut sin rätt i efterhand istället kan jag säga. Somnade ganska omgående när jag kom hem i måndags och pendlade mellan säng och soffa till onsdan. Sjukt hur mycket man kan sova. Och bukras el grande. Måste sluta äta salsasås. Men det är ju så gott. 
Nä fyfan, nu kan jag bara vänta. Jag har gjort så gott jag kan, och är nöjd med det. Må detta få ett slut bara. 

Träningen går bra, framsteg hela tiden även fast man inte tycker det. Tekniken börjar sitta och det går att lägga på, känns riktigt kul. Förutom att mina knän misstycker. Måste testa med knäskydd/stöd och se om det hjälper. Jag hade tänkt att jag skulle va igång med löpträningen ute nu, men har inte kommit så långt än. Man gör ju inget annat än är på gym känns det som, mitt andra hem. Det tar fan mer tid än att ha häst. 

En annan sak jag måste berätta är ju att min lilla familj kommer att utökas i början på juni. Då Merlin inte blev så stor blir det nog svårt att avla på henne, jag ska diskutera lite med uppfödarna och se vad dom säger, det kanske inte är nån fara. Men Iaf. Merlins mamma har fått en ny kull och en liten röd syster ska vi ha. Jag hoppas bara att Sassie orkar med en till. Förhoppningsvis får Merlin någon att leka med så Sassie kan vara ifred. 
Bäbis, kom hem nu! 

Söndag

Det drar ihop sig, och det känns.
Hur fan ska detta sluta? 

Söndag

Nä fyfan humöret är fortfarande kasst. Och jag gräver antagligen min egen grav. 

Men dagens träning gick bra så jag är nöjd. Knäböj och marklyft, vi ska köra dom 2 tillsammans från och med nu. Och det funkar ju tycker jag. Kroppen blir helt slut. Fram med rumpmusklerna, väx för helvete. Sommar, här kommer jag! Eller förhoppningsvis iaf. Det är bara att kämpa på, jag har ett mål och jag ska ta mig dit. 


Lördag

Vad är det för jävla skitsnack? Far åt helvete. 
Jag vet väll för fan mer än nån hur det är, hur det har varit? Eller?  
Om det är nu man ska förstå vem som är ens riktiga vänner så ja, vad ska ja säga. 
Jag är så jävla tom. Jag kan inte ens bli arg.  För jag har slutat lyssna för längesen. Tisdag

Ja, fler ruttna besked. Ös på bara. 

Om någon vet nån som hyr ut nåt, eller vill hyra ett rum, hör av er. Jag säger upp mig från livet. 

Söndag

Fyfan vilken jävla pissfittedag! Sur, tvär, bitter, grinig som en barn. Tur man inte har en karl, han hade ju lämnar en direkt. Skönt att man sitter här ensam och jävlig. 

Blev en promenad i solen i fredags, riktigt najs. I lördags blev det step och marklyft, sjukt kul med step måste jag säga. Det får bli lördagens pass känner jag. På lördag kväll kände både jag och Martina att för helvete, vi måste göra nånting. Så det blev roadtrip typ, Eskilstuna, Arboga och slutade i Örebro. Jag drack 4 glas, kändes väl okej, men hade lika gärna kunnat vara utan. Men kul att träffa nytt folk, ny bar osv. Plektrum i Örebro är ju helt klart ny favorit, älskar rockiga ställen. 

Idag har jag solat på balkongen och haft det riktigt bra, sen var det bänkpress på schemat och humöret gick åt helvete. När får man lägga på vikter då? Idag la alla på mer typ men inte jag, så nä, dålig dag. Man vill ju så jävla mycket och man blir så besviken när man inte orkar. Ingen övning var kul och jag kände mig som ett tjurigt barn. Men, jag var där, jag gjorde mina övningar, och träningsvärken kommer va hemsk. Hade jag varit på gymmet hemma hade jag kastat stången och åkt hem och ätit chips. Men nu blev det inte så. Så jag försöker vara nöjd.

Påt igen imorgon, då är det core. Hurra. 

Fredag

Så sant som det är sagt är det fredag idag. Men jag har ingen speciell fredagsfeeling än, kanske för att inget är planerat. Tvättstugan står på agendan. Känns helt okej faktiskt. 

Träningen rullar på, funderar på vilodag idag då jag tränat varje dag hela veckan, men det beror på hur rastlös jag blir. Skulle kunna tänka mig att köra ett konditionspass, men vi ska på step imorgon så det är ju dumt att trötta ut benen tänker jag. Skulle ju vara om man körde mage kanske, eller typ rygg. Mja jag vettefan. Eller bara ta en promenad i det underbara regnet. 

På tal om deff föresten. Blev lite full i skratt igår. Vadå deff? Det är ju egentligen det man försökt med hela livet sen man var 14, men med ett snyggare ord. Och det enda man lyckats med är bulk. Njä men jag har bulkat hela livet. Frågor på det?

Torsdag

Dag 4 på deff. Och först nu är det jobbigt, jag vill ha choklad, chips, pasta och allt man kan tänka sig. Har precis ätit torsk och sallad, torsk med små bebisar i. Fyfan, man orkar ju inte sitta och peta så man äter knappt alls istället. Skulle ju hellre värma en matlåda eller dylikt. Men jag är stark, det bästa knepet är att ta en powernap, då är man inte hungrig när man vaknar. Tada! Synd att hela em försvinner bara. Fast å andra sidan trivs jag bäst på gymmet sent. Så det är okej. Och det regnar, det är okej att sitta i soffan. Ligga. Råka dra en filt över sig, och ups. 

Måndag

Dags för deff! Hade tänkt börja nästa vecka, men vafan kan lika gärna köra igång nu. Får hoppas att jag klarar det bara, just nu känns det jävligt bra iaf. Tänkte handla lite grönsaker på vägen hem, och torsk. Kommer bli grymt. Vill ha sommar nu! Eller nja, om några kilon.

Missade träningen igår, fruktansvärd ångest över det. Alkohol bara förstör, hade ingen ork i kroppen alls så det var ju ingen idé att åka dit. Ska bli sjukt skönt att vara nykter nu faktiskt, iaf tycker jag det idag, är nog värre på fredag haha. Men jag vill klara mitt mål. Bättre att vara i form och stolt sen än att fuska hela tiden och nå något halvtaskigt resultat. Man får försöka roa sig på andra vis. Jag har ju en hel bunt med vänner som jag verkligen borde ägna tid åt, måste bli bättre på det. 

Ikväll är det core igen, börjar ledsna på själva passet faktiskt, det är ju samma varje måndag. Men man märker ju att man blir starkare, och det är ju huvudsaken. Bara att hålla ut.

Söndag

Gnäll gnäll gnäll.. Ja, en sån dag är det idag. Blööh vad bitter man kan vara, ensammast i världen. Vad i helvete ska man göra med livet? 

RSS 2.0