Fredag

Yes veckan rullar på, och idag gick jag upp tidigt för sista gången alltså. Eller iaf för att åka till jobbet. Gött. 


Ni som känner mig vet ju att jag låter en del, ljudeffekter och diverse sjungande mest hela tiden. Inte speciellt högt men endå, ljud liksom. Och så ibland, eller ganska ofta, så får man ju en melodi på hjärnan. Som idag. Så jag sjöng ut, högt och tydligt. 
Det skulle jag inte ha gjort. 

Rrrrrunka mig med vita handskar på! 
Rullande r. 

Alltså jag dog. Folk runtomkring såg också ganska förvånade ut. Men det är dagens visa som snurrar om och om igen, men nu håller jag den i huvudet. Försöker. 

Ikväll är det party hos min kära vän, inflyttningsfest och kalas typ då hon fyllde år i veckan. Jag är taggad, ska hem och fixa till naglarna och duscha och hela baletten, piruetten och tjofletten. Planen är att ha discokjol och heels. Men det blir antagligen jeans och standard skjortan. Jag ska göra mitt bästa. 

Gjorde Martinas naglar igår som en födelsedagspresent, mattsvarta och glitterrosa. Blev helt okej, svårare att göra svart än jag trodde men det tar sig. Första gången jag gjorde lite längre också. 

Skriv inläggstext 


Onsdag

Idag är det minsann ingen sol ute så då passar jag på att uppdatera lite här. 


Sista dagtids veckan på väldigt länge hoppas jag, går ju då på natten söndag. Och har nog inte sovit så illa som jag gjort dom här nätterna som varit, herregud. Liket kryper ur sängen och gör någon slags kullerbytta in i mjukisarna och snubblar ner till bilen,hoppas på att ramla och bryta huvudet. Men nej. Bit ihop, stå ut. Nu är det 2 mornar kvar. Du klarar det. 
Jag kommer garanterat ramla och bryta hela kroppen på söndag. Blev en broccoli liksom. 

För övrigt är det guld, fick ett mejl igår om att jag kom med på kattutställningen som jag anmält till, superkul! Och nervöst som fan. Båda tjejerna ska vara med. Och dom är ju lite varandras motsatser liksom, lite ris och ros om man säger, helan och halvan om ni förstår. Men, det är ju mest för skojs skull. Jag vill egentligen bara veta deras poäng och omdöme. Planen är ju att ta ungar på Lova senare i år, så då kan det vara bra att veta. Kanske kan få en extra slant för barnen. 

Badade och fönade Merlin i söndags, gick faktiskt över förväntan. Fick hjälp att föna och så kammade jag. Hon blev ganska fin, man får ju ta dom lockigaste ställena först så att det blir rakt och sen jobba sig igenom hela katten. Men hon var ju skitig efter ett dygn. Och lockig. Får nog ta en sväng till en djuraffär och köpa dyra produkter. Ska ta och göra samma sak med Lova i helgen. Hon har då dubbelt så mycket päls. Hurra. 
Sen måste jag ju bada och fixa båda 2 dagen innan utställningen, herregud. Kommer få sitta till morgonkvisten. Det värsta som kan hända är ju dock att någon (Merlin) skiter ner sig på vägen dit. Och det är tyvärr mycket troligt också. Vad fan gör man då? 
Panik-rakar henne? Haha det blir nog bra. 
Typ. 
Började sy på burinredning igår, sånt ska man också ha givetvis. Blir i blått och grått. Tror faktiskt det blir fint. Känner inte att jag vill lägga ut 2 tusen på att köpa en, när jag kanske bara ställer ut en gång. Så det får duga, det är väl endå katterna som ska bedömas. 
Ja lite nervös börjar man ju bli.  
 


Torsdag

Oj va längesen, tiden flyger liksom fram. Vad har hänt sedan sist? 


Jo, jag har börjat med gel nails, än så länge på amatör nivå. Jag tänker att, hur svårt kan det vara? Det är lite pill men det passar ju mig. Tycker jag att det är kul så är tanken att jag ska gå en utbildning och bli nagelteknolog på riktigt. Jobba vid sidan av liksom. 

Övrigt då. Jag börjar nattjobb vecka 14, som jag har längtat och tjatat. Livet kan börja. Jag kommer kunna sova som man ska, träningen kommer ge mer och likaså maten. Kan inte bli mer taggad tror jag. 

3D brynen är gjorda, ska tillbaka och fylla i det sista nästa vecka så sen kan jag lägga ut bild. Men hitintills är jag supernöjd. Fransarna ska dit idag, sen är man alltid redo liksom. Kung. 
Nästa att se fram emot är tatuering, den 11 kör vi. Har även bokat in en annan grej, men den håller ja på en stund till. Exited. 

Har ju en hel del annat kul att berätta om men det hinner jag inte med nu, men jag återkommer. Måste man gå så måste man gå. 


RSS 2.0