Torsdag

Men jag vill vara fucking kär, är det så jävla svårt. 

Första veckan på monteringen, kan banan redan så kör ett extra pass natten till lördag, det är ju för lätt. Fötterna däremot, aj. Måste testa såna där gel sulor. Eller trolla bort 60 kg. 
Hur skulle det se ut.

Lägger ut lite bilder på Lova, eller dom jag har i mobilen, kom på att jag tömde den typ igår. Nu är alla katter sams och Merlin har någon att leka och mysa med, precis som jag hoppades. 


Onsdag

Ja fyfan, livet. En knapp månad fick man vara glad iaf. Alltid något. 

Fredag

Helg igen!? Helt sjukt. Jag skulle ha skrivit så många inlägg i veckan men det har inte blivit av. 

Red ju i lördags, och det var precis så härligt som jag hoppats. Synd att det tog slut så snabbt bara. Och att islandshästar är lite för små för min smak, jag gillar inte större hästar heller iof med typ 2 dm till hade varit perfekt. Hästen jag hade reds med hackamore, passade mig perfekt då jag bara ville "åka" häst liksom. Skulle vara sjukt kul att köra ett ordentligt dressyrpass också framöver. Mja vi får se. Jag var så där löjligt glad hela kvällen sen, alkohol med jobbet gjorde inte saken sämre, grymt kul. 

Vad skulle jag mer berätta?
Det vettefan. 

Gjort naglar idag, blev jättefint. Hela handen blir liksom annorlunda, hoppas det går bra att jobba i dom bara. Gjorde lite längre än förra året. I värsta fall får man fila lite. 

Imorgon ska jag äntligen hämta Lova, då blir det full fart här hemma igen. Hoppas alla kommer överens. Synd att man inte kan åka och välja en karl också, bara att hämta hem liksom. Börjar känna mig rätt jävla ensam. Livet tickar på, men jag står still. 

RSS 2.0