Fredag

Alltså idag på nagelkursen. Vi var klara med allt och jag skulle bara skriva på nåt papper. 


- så sätter du en kråka här. 
- absolut, från det bakre eller främre könet. 

Gud. Vad hände där. Han såg lika förvånad ut som jag. 


Lördag

Jag skulle ha skrivit en skitrolig hälsningsfras men insåg att jag inte kan stava på engelska längre, så dumt. 


Vad har hänt sedan sist? Herregud jag minns inte ens vad jag nyss åt. Men ja just det, jag hade cyklat till jobbet. Och det har jag gjort fler gånger, 6 av 10 nätter har jag nu cyklat. Asbra jobbat! Det går märkbart lättare för varje gång, slog rekord på 33 minuter i torsdags natt. Grymt! Utöver det så har träningen också rullat på helt okej, ingen löpträning än dock, ska faktiskt ge mig ut alldeles strax och se hur det ligger till. Typ 2 veckor kvar till första loppet, börjar känna mig lite stressad. Somvanligt gör man allt i sista sekund. Men så länge jag slår förra årets tid är jag nöjd. Det sitter mest i huvudet, som allt annat. Man ska bara hitta nåt intressant att tänka på så går benen av sig självt. 

Skrev ju förut att jag skulle på sådan här botox kväll typ, den blev dock inställd i sista stund. Nu letar vi efter någon annan klinik som känns bra, så får vi se sen hur det blir. 

Fick hem kattschampoo och balsam här om dagen, dags att duscha Lova nu varje vecka inför kommande utställning. Måste nog åka och köpa lite annan mat också tror jag, båda tjejerna löper som sjutton nu och dom äter inte så bra. Får köpa kitten foder med mycket fett. Merlin har även börjat pissa utanför lådan i badrummet, får hoppas att det har med löpningen att göra annars blir det veterinären. Men tycker att hon borde kissa lite överallt om det är något fysiskt fel. Får avvakta ett par dagar. Måste endå boka sterilisering åt henne. 

En dryg vecka kvar tills jag går första introduktionkursen till gelénaglar, har fått hem material och börjat läsa på. Ska bli skitkul, är lite nervös iomed massa folk man inte känner, jag är ju inte så bekväm i såna situationer. Men det ska gå bra, antar att ingen annan heller känner någon liksom. Sitter och slipar bort det lilla jag har kvar av mina naglar, vi ska ju höra på varandra där borta så man får inte ha något material kvar. Men satan vad det sitter alltså. Och vad töntigt det känns utan klor. Korvfingrar. Barnhanden. Men en vecka får jag stå ut. Sen hoppas jag att det är någon duktig som gör på mig, haha. Har jag något mer på gång? 
Ja, kanske. 

Livet är nu, lev. Gå inte runt och ångra, gör det bättre. Satsa på dig, det är det enda du har att falla tillbaka på. Se till att det är stadigt. 
   


Söndag

Även denna helg var awesome! 

Åkte direkt till gymmet efter jobbet i fredags, körde lite mark och rygg, gick super. Sen åkte jag och köpte frukost åt mig och en vän, åkte sedan såklart till henne. Satt ute och åt, vilket fantastiskt väder! Sol sol sol. Hon hade redan släppt ut alla hästar i dom 2 närmsta stallen så vi åkte till stallet nummer 3 och släppte ut. Där det kommit föl för bara några dagar sen. Herrejävlar vad söt han var. En liten hingst. Följde mammas sida ut i hagen. Man hade ju kunnat titta på honom hela dagen. Vi mockade och fixade, försökte bekanta mig med tjurarna som stod där också, men dom var väl inte jätteimponerade av mig. Sen åkte vi hem och fixade stall nummer 1. Det var ju sjukt längesen man mockade kan jag säga, kändes i axeln direkt. Förstår inte hur denna superkvinna bär sig åt. 
Vi lunchade hästarna och begav oss till stall nummer 2. Det hade jag inte sett än så det var spännande, och så fint det var! Stort och fräscht, ljust och med superfina fönster i varje box. Fan där skulle jag själv kunna bo. Undrar om hon mockar åt mig med, haha. På em satt vi i solen och smorde läderprylar, fanns inget att klaga på där. Jag trodde att jag skulle bränna mig i ansiktet, men det var gick bra, tur man smorde in sig med barnskyddsfaktor på morgonen. 

Sedan åkte jag till min mor och hämtade däcken, det känns som att det kanske var dags att byta dom nu. Begav mig hem och duschade och stoppade i mig en sallad. Åkte sedan till Köping och fick hjälp att byta dom, eller, vi böt 2 st. Framdäcken gick inte att få loss. Hurra! Vid den här tiden, runt 20 ungefär kan jag säga att jag var rätt jävla slut som artist. Men men. Åkte tillbaka till Kungsör där kusin fick byta dom sista däcken. Lite mer våld så. Sen fick jag åka hem och sova. Tror det tog 3 sekunder. 
Sen att jag sov så jävla hårt att jag missade både spinning och kattutställning var ju kanske inte så bra. Men vafan, kunde inte göra så mycket åt saken. Det blev iaf träning på em, mage och bröst. Gick bra. Käkade lite sen och hamnade i soffan. Kunde inte riktigt sova den natten, men det gör ju inte så mycket. Ska ju endå jobba natt på söndan. Gick och hämtade en cykel hos far på fm idag, sen solade jag en sväng och började knåpa ihop ett litet brev. Jajjemen. Haha kommer bli guld. Siv ett par timmar till och laddade sen till den fruktade cykelturen till jobbet. 
Jag kan säga att det började regna när jag knappt cyklat en km. Och det öste ner hela vägen till Köping, plus motvind. Men jag klarade det på 53 minuter. Jag klarade det. Och jag är så jävla nöjd. Jag svor och skrek fan hela vägen och var dyngsur enda in på trosorna, men det gick. Och det kan fan inte bli värre, nu kan det bara bli lättare. Kommer nog gå sakta på vägen hem, men vad gör det. 
Jag är kung. 


Fredag

Sista jobbnatten innan helg, wop wop. 

Fan jag har sagt det förr men jag tar det igen. Helvete vad tiden går fort! 
Jag hinner inte med. 
Helgen som var va awesome, 3 dagars party, valborg och så vidare. Tog det rätt lugnt på fredan, köttade på lördagen och på valborg blev det faktiskt väldigt städat, sov innan kl 3. Hejja mig! 
Var hos bästa frisören också och fixade håret. Det blev en silver ombre typ, riktigt najs. Men kommer nog behöva färga i snart igen så det sätter sig lite bättre. Det får bli till sommaren. Sen är man ju i princip redo alltså. Tatueringen är klar för tillfället, det får duga över sommaren. Är riktigt nöjd där med men tycker att tatueraren är lite skum, vill jag göra klart armen så vill jag väl ha den färdig liksom? Men än en gång så slutar hon många timmar innan avtalad tid. Hon kommer få göra färdigt armen men sen ska jag hitta någon annan.
I helgen som kommer nu ska jag iväg på typ skönhetskväll eller vad det nu kallas. Fillers och sådant där. Får se om jag gör något, beror på hur pass dyrt det är och hur duktig hon är. Tycker inte hon lägger ut så mycket bilder på sånt hon gjort. Men vi får se. 
På söndag är det sagt att jag ska börja cykla till jobbet. Jag är faktiskt sjukt taggad. Ska bara få tag på en vettig cykel, haha. Blir bra träning inför första löploppet som är inom en månad. Paniken pockar på. Men det är lugnt, jag klarar det. 
Hur svårt kan det vara? RSS 2.0