Onsdag

Mja jo ja nej. Eller?

Fredag

Och det välbekanta fredags stressen kommer krypande. Man går mest runt på jobbet och väntar på att få åka hem.
Hem till hästen. Hem till kaoset.
Ikväll ska vi ha lag möte. Jag är skitnervös för allting, vill bara backa ur egentligen. Nä, det vill jag inte. Men va fan. Jag kan ju inte ens höger och vänster.

Jag hittade en gammal lapp med kroppsmått från 2012. Så då mätte jag mig igen för att kolla. Och herregud! Vad har hänt? Ökat flera cm på varje mått. Kul. Jag som tyckte att jag var i bättre form nu. Fy fan. Skärp dig nu.
Grejen som stör mig mest är att jag faktiskt vill träna och har motivationen. Men inget tid. Det har vart så jävla mycket både januari och februari. Om det kunde plana ut nångång.
Jag ska köpa gymkort på citygym också, men det är ju verkligen ingen idé innan jag har tid.

Jag har ju faktiskt skaffat en croisstrainer. Den ska premiär användas idag. Ska bara röja en väg fram till tvn så jag kan ha den där. Sen är det bara att köra, hur svårt kan det va?

Fan, jag har så mycket grejer jag vill göra. Hur mycket som helst. Nu.

Måndag

Och så var det måndag igen. Helt slut är man. Hämtade köksbord och ett skåp hos far igår, och akvariumet. Bära bära bära. Aldrig tar det slut. Och var fan ska jag ställa skiten?
Hur kan det inte finnas plats när jag nu har 62 kvadrat och innan hade 43? Stört.
Blev ingen bugg heller. Så nu har vi missat 3 gånger. Inge vidare. Men jag vill inte åka dit själv, man känner sig redan som ett retard.

Det är en tjej som har provridit Z i helgen inför hopplaget. Hon ska låna henne till hopplektion på tisdagar och om allt känns bra ska dom tävla ihop. Det är förstås jättekul men mindre ridning för mig. Och jag behöver all träning vi kan få.
Men vi får se helt enkelt.

Fredag

Det är en tung dag idag för min vän. Jag känner all ångest och panik, sorg, smärta, hat för orättvisan. Ensamheten.
Ingenting kommer någonsin att bli sig likt.

"I ditt hjärta finns dom förevigt kvar"

Onsdag

Aah! När ska denna stress försvinna?
Jag har aldrig haft så mycket att göra som nu. Almanackan är full. Och jag har aldrig varit tröttare. Var kommer allt ifrån? Jag har ju ändå på nåt vis typ 2 timmar mer av dagen än ja hade förut?
Sjukt. Det känns som att jag måste"boka" in mina vänner på ledig plats, och det är bara fel. Men det kommer förstås att lugna ner sig, hoppas jag. Stresshelga ab.

Idag har jag haft träning med Z. För min gamla ridlärare som jag tränade för förr i tiden. Vad jag saknat det! Och vad nöjda båda var efter passet. En ny känsla på Z. Om vi ändå tränat såhär från början.
Hoppet har återvänt. Vi har fortfarande sjukt bråttom att komma iform tills tävlingarna drar igång, men ja tror vi kan klara det :)Måndag

Då har jag äntligen flyttat in!
Allt är på plats, det ska bara packas upp och fixas iordning. Det känns riktigt skönt.

Och idag fick man lite vårkänslor när fåglarna sjöng och solen tittade fram, underbart. Fortsätt så!

Måndag

Oh fy fan vilken helg.
Vart ska jag börja?
Fredagen var rörig som den va. Men åt god mat och sov i princip inte alls.
Lördagen skulle ha varit flyttkaos, men eftersom min hyresvärd skulle tapetsera om hela lägenheten så blev det inte så. Förhoppningsvis får jag flytta in på torsdag. Så drygt när man gått och väntat på att flytta in. Men men.
Så jag och bror körde dit lite grejer som stod ivägen hos mamma och sen åkte vi till Eskilstuna för att köpa soffa. Och det blev en svart divan :) Äntligen har jag en soffa! Eller jag har den ju inte än men jag får hämta den när jag vill :) Guld.
Sen åkte vi till ÖoB och köpte lite prylar. Det enda roliga i det här var att både Tomas och jag var nödiga redan på soffaffären. Efter det blev det ett stop på Plantagen och sedan Mekonomen. .. och Rusta och Willys..
Sen var det jäävligt bråttom hem kan ja säga, tur vi har 2 toaletter.

Söndagen ägnades åt hästflytt. Och allt som kunde gå fel gick fel i princip.
Det började med att jag försov mig. Och jag fattar inte hur i helvete det gick till, jag är en sjukt morgontrött människa men när det handlar om att ta ut djuren så brukar jag aldrig sova över. Jag hade ändå satt 3st larm och var sjukt förväntansfull och taggad när jag somnade. Sen vet jag inte vad som hände. Linda ringde iaf och väckte mig. Sen blev det jävligt bråttom.
Slängde ut alla hästar utan min och åkte till kungsör och hämtade Linda och transporten. Men transporten var ju låst så vi vände och försökte få tag på någon med nyckel. Vi ringde ordförande i stallet och då visade det sig att den bara såg låst ut. Va bra! så vi vände igen och hämtade den. Sen åkte vi till stallet och lastade in grejer och sådär. Vi skulle klä på Z dom nya skydden som jag köpt och då upptäckte vi att det var 3st högerskydd och 1 vänster. Bra! Duktigt hööks. Så dom kunde vi ju inte använda.
Z fick ha hennes vanliga skydd och boots. Att lasta in var helt problemfritt. Sen åkte vi.
När man svänger upp till ridskolan så är det en ganska snäv backe man ska upp för. Där var det väldigt mycke snö. Och där fastnade vi. Man kan ju inte riktigt ta fart i en 90graders sväng med häst i släpet. Så vi kom halvägs upp och sen kom vi inte längre.
Så det var att sätta på varningsblinkers och backa. Och det gick.. sådär. Släpet vred sig liksom med snön och inte som jag styrde, så det åkte ut i ännu mera snö tills vi satt fast. Bra! Mardröm.
Men det kom en man precis mitt i allt så vi fick hjälp. Vi lastade ur Z mitt i vägen och Linda tog henne och började gå mot ridskolan. Tur att Z är kolugn i princip jämt. Jag och mannen kopplade loss släpet och jag fixade till bilen och sen var det bara att ta fart. Och det var knappt det gick med tomt släp kan jag säga, men det gick. Det är inte långt till ridskolan därifrån så Linda gick med Z.
På vägen möter jag en Volvo som åker och sladdar som en jävla idiot. Och jag vet ju att han kommer att möte Linda och Z en bit bort. Det kändes inte alls bra.
Jag gick och mötte dom när jag parkerat.
Och ja, volvon hade ju inte brytt sig om att det va en häst på vägen. Han kopplade till och med ur och gasade ännu mer vid hästen. Så Z sket ju ner sig. Det finns fan idioter till allt.
Sen på ridskolan så hade inte jag fått någon nyckel så vi kom ju inte in i sadelkammare eller nåt. Kalas.
Och det fanns ingen vattenhink i boxen eller nåt sånt. Så vi åkte och handlade lite.
Vilken jävla dag. Jag missade dansen också för att allt blev som det blev.
Men ja, nu står hon där och det känns jättebra :) Nu längtar jag bara tills jag har flyttat.

Snaaart får jag det.

RSS 2.0