Torsdag

Ska jag klandra mig själv? Är det mitt fel? 

Nej självklart inte. Men det är så jävla tråkigt. Jag har inte tid att vara ensam. Det suger. Iaf nu när jag vill så himla mycket. Jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort. Och det tror jag att man måste göra innan man är redo för något annat. Det finns så väldigt många som inte kan bo själva utan hamnar nästan direkt i ett nytt förhållande, eller går tillbaka till det gamla. Jag tror man måste känna att man är självständig först, att man klarar sig liksom. Man har alltid sig själv att luta sig tillbaka på. Inte stressa. 
Men nu är ju grejen att jag är för självständig istället. Jag har bott ensam för länge. Jag har mitt sätt och mina saker på sin plats. Så nu kanske det bara är ännu svårare att släppa in någon annan i bubblan. Men jag vill.  Vad är problemet. Är det så enkelt som att jag inte hittat rätt bara? Eller att jag inte kämpat tillräckligt. Eller vadå. 
Kära par som bara ser sådär löjligt jävla lyckliga ut, ni är en myt. Kliv ner från erat rosa moln. Jag är inte bitter. 

Ensamstående mamma verkar ju bli allt mer populärt. Synd att det är det mest egoistiska som finns. Sen har man ju ingen aning om hur just deras historia ser ut så självklart ska jag inte döma folk, jag vet ju ingenting. Men adoptera har jag alltid kunnat tänka mig, att få ge ett liv till någon som inte har nånting, någon som redan finns. Men det är säkert inte en lätt procedur som ensam det heller. 
Nehe, försöka hitta en partner till katten va det Ja. Stackarn, Sveriges sämsta äktenskaps vad det nu heter. Lycka till Lova, ingen kommer duga. Haha. 

Ha en bra dag! Snart är jag på bättre humör. 


Fredag

Idag är det fredag på riktigt, och jag gick upp alldeles för tidigt. Bestämde mig för att följa med till Stockholm och hjälpa till att sätta in en diskmaskin, eller hjälpa till, jag sitter i soffan och dricker kaffe. Man kan knappt vända sig i köket som det är, sjukt att så liten yta kan kosta så sjukt mycket. Jävla fjollträsk. Jag får cellskräck. Nä på landet ska man bo. Med mycket svängrum för armar och ben. 


Kallt är det också, men det har nog ingen missat. Kylan i sig stör mig inte så mycket, det är ju drygare att bilen mår dåligt och såna saker. Det är ju sjukt vackert ute, skulle inte säga nej till en liten hästtur i skogen en sådan här dag. Eller en hundpromenad. Att bara rasta sig själv i den här kylan det kan jag nog inte hitta motivation till. Får se om jag tar mig till gymmet senare. Imorgonbitti är det spinning bokat iaf, hoppas bilen samtycker. Torsdag

Vad är din favoritfärg Joel? 

Tooorsdag! 

Jajjemen torsdag idag, fast med fredagsfeling för imorgon är vi lediga. Trettondagsafton. Jag har ingen aning om vad den är till för nu när jag tänker efter. Men vad gör det om hundra år. 

Jag var på årets första step pass igår, jag tänkte att det var terminsstart med ett lugnare pass. Ha! Trodde jag ja. Ledaren var inte klar med det nya passet så vi körde en final på höstterminens. Så det blev ju sjukt jobbigt istället för lite lugnt. Men så jäkla roligt. Skulle kunna köra step flera dagar i veckan. Handlade lite på hemvägen, bara nyttigheter minsann, mycket grön kulör. Det är bra har jag hört. Tänkte göra lite tonfisk ikväll och broccoli, det är fint. Målet är - 5 kg tills jag ska göra brynen, så ja har ungefär 7 veckor på mig. Kan bli tajt, men skam den som ger sig. Träna gör jag ju redan 9 dagar i veckan känns det som, det är bara den där jävla kosten som är svår. Och nyckeln i allt. Men jag ska tänka till och försöka äta lite och ofta ungefär. Huvudsaken är att jag tror på mig själv, och kan se mig i mål. 

Långhelg alltså, inga planer hitintills, förutom träna då. Jag ska nog åka ut på landet och bad lite tunna känner jag. Det blir så mysigt när det är snö ute. Det skulle bli sol också, så göra ett nytt försök att fota katterna kanske. Det börjar ju även bli dags att hitta en hane till Lova,men hon har inte blivit brunstig än (eller vad det nu heter för katter), könsmogen. Hon är ju 1 år snart så det borde bli snart. Jag måste börja forska i hur det funkar med stamtavlor och allt sånt där, om man måste ha typ eget kennelnamn osv, bara för en kull liksom. Men det är klart, det kanske går skit bra och så blir man kattuppfödare huxflux. Man kanske kan åka in till en djuraffär och fråga. Jag vet att man måste vara medlem i någon slags kattorginisation typ iaf. Aja, det ordnar sig. 
Så mycket att se fram emot iår! 

 


Måndag

Ja då var det måndag igen, och nytt år med nya möjligheter. Helgen va grym, ett perfekt nyårsfirande med mycket skratt och raggarbilsåkande, tills tette kasta in hatten och somnade i baksätet. Men fram tills dess hade vi väldigt roligt. Gårdagen var lite jobbigare, det gick åt mycket mjölk. 

Men nu är det 2017, och det kommer bli grymt. Jag är laddad. 
Det enda som fattas nu är nattjobb, tänk vad bra man skulle må fysiskt, få sova när det egentligen är tänkt att människan ska sova, på dagen. Vi är nattdjur, för er som inte visste det. Så är det. 
Får försöka tjata lite mer på chefen när takterna går upp igen. 


RSS 2.0