Torsdag

Japp hörni, det blev träning igår, kondition och lite rövövningar. Hade lite dåligt med motivation, men jag va där iaf :)
Idag blir det ingen träning, måste hem och försöka fixa till håret till helgen. Får se om jag lyckas ta mig ut på en löprunda imorgon fm. 
Fan jag måste ju ta lite kort på kroppen också, så man kan gemfört sen. Får be nån om hjälp. 
Spinningpass bokat på söndag och tisdag. Härligt :)

Verkar bli en lugn dag på jobbet, tiden går inte alls snabbt.

Onsdag

Igår var det ju tillomed kul på jobbet, helt otroligt! Fick pyssla med sånt jag kunde, hurra.
Blev ingen träning på kvällen, är så jävla stel efter ryggpasset i måndags. Men idag är det kondition som gäller. Bara att köra. 
Jag börjar bli skapligt sugen på att väga mig, men ska vänta några veckor till. Just in case. 

Det är nästan så att jag börjar bli ridsugen igen.. Funderar på att dra med mig mor och rida islandshästar nånstans. Bara få vara ute i naturen på hästryggen och älska livet en stund. 


Måndag

En ovanligt glad måndag faktiskt. 
Och nykter hela helgen! Ändå så har jag ju skitit lite i det blå skåpet. Fantastiskt. 

Karlar, vik hädan!

Söndag

Ännu en nykter helg. Tjoho! Och träningen har gått asbra, jag tycker redan det syns lite skillnad, men jag tänker inte riktigt kolla upp det än. Man blir så förbannad om det inte hänt nåt.
Jag ska alldeles strax till gymmet och imorgon är det ett gympapass med mamma i Eskilstuna. Känns sjukt bra! Jag är på gång. 
Och jag ska bli så jävla snygg naken. 


Torsdag

Godmorgon godmorgon! 
Fyfan träningen rullar på bra, hurra. Har så fruktansvärt ont i arslet idag så det är inte ens kul. Men ska man ha en najs röv till sommaren så är det bara att gilla läget. Skulle träna mage igår, herregud vad dom musklerna har försvunnit. Va där med en kompis som gav tips på olika övningar. Jag skrattade till mig den mesta träningsvärken skulle jag tro. Och han med. Men skam den som ger sig! 
Började lite lätt med löpningen också, sprang inte alls länge men det kändes jävligt bra ändå. Inte alls så orkeslös som jag brukar vara.
Såatte.. Det tar sig :)

Snart måndag

Jobbångest deluxe. Helgen har varit väldigt bra. Nykter fredag och soffhäng med nyfunnen vän, jävligt trevligt. Sovmorgon på lördagen och solning på balkongen, sen god mat med bröder och melodifestivalen. Så skönt att det är gångavstånd till typ alla nu för tiden. Fortfarande lite kallt för skinnjackan dock. Men envis är man ju. Knatade hem vid 23 och fick besök, skrattade konstant till 2 ungefär. Så välbehövligt! Så jävla dumihuvudet är man :)

Ännu en sovmorgon på söndagen, sen blev det storstädning av lägenhet. Har till och med torkat golven. Jag är bäst. Förtjänade onlinepizza typ.
Träningen har gått sämst tyvärr. Jag fastade måndag till torsdag så kände att det kanske inte skulle vara asbra att träna också. Så har tagit det lugnt, men ändå så sitter brallorna lite lösare, håll igång. Dags att börja löpträna också, älskade vår. Och jag är fortfarande väldigt förvånad över hur sugen jag är på träning. 
I veckan tänkte jag även ta mig in till friskis och börja med spinningen. Taggad! 

En uppdatering om Merlin också :
Hon går nu att borsta utan invändningar, och hon är galen i räkor. Hon blir helt hysterisk. 
Hon växer dock fortfarande sakta, vilket oroar mig lite. Hon borde vara så mycket större. Får hoppas det går att ta bebisar på henne iaf. 

Sassie har blivit sitt vanliga jag igen. Hon kommer och lägger sig hos mig i sängen och i soffan, känns bra. Hon har väl insett att den lille jobbiga fan ska bo med oss :)

Ojoj vad jag borde sova. Men det lär inte hända.
?

tisdag

Jahapp. Har jag skrivit om helgen? Ehum.. Minns inte. Men i korta drag: 
Jag var helt nykter i fredags! Och var på gymmet! Hurra 🙌 förväntade mig att få vara ensam en fredag kväll vid 22, men det var otroligt många som inte heller hade nåt liv. Körde endast kondition. 
Och på lördagen gick jag en pw på 5 km tror jag att det blev, jävligt skönt. Känns att våren är på g. Vilket höjer paniken för att inte komma i shortsen. 
Lördagkväll var det middag hos jossan, väldigt trevligt :) vi gick till onellys en sväng och där träffade jag lite annat folk som givetvis resulterade i efterfest, hos mig. Till kl 7. Perfekt .
Såatte på söndagen var man inte så alert. Grannen kom över och bjöd på pizza, inte dumt! Fan han skrattade bara åt mig, där jag låg och jämrade mig med whiskey röst i soffan. Jaja.
En jävligt bra helg ändå måste jag säga. 

Måndagen satt jag hela förmiddagen på balkongen i solen, med filt skall tilläggas, men den värmde skönt i ansiktet. Och efter jobbet grymmare jag, och det kändes sjukt bra. 
Så min plan är att göra samma sak idag efter jobbet.

Då är nog inte shortsen så långt borta. Kämpa tette!

Lördag

Hade en sån sjuk dröm inatt. 
Världen skulle gå under. Vi skulle träffas av såna där stenar, meteorer? Som armageddon ungefär. Sån störd känsla att veta att det inte skulle bli någon morgondag. Vart skulle man ta vägen? Med vilka skulle man dela sin sista stund med? Sån panik. Och ändå gick man bara och väntade, letade på himlen. Så sjukt, så verkligt. 

Vart skulle man ta vägen? 

Fredag

Tjoho äntligen! 
Den här veckan har faktiskt gått ganska bra med sömn och sådär. Var helt död i måndags och jag har ju sovit en stund varje eftermiddag, men känt mig piggare än tidigare. Givetvis är det svårare att somna på natten sen, men då har jag iaf fått sovit ett par timmar sammanhängande på dygnet. Så det får vara okej. Igår sov jag inte på eftermiddagen och sov skit hela natten, så jag föredrar ju en lur på en isf. Igår kom jag äntligen iväg till gymmet, känns jävligt bra, är sjukt taggad. Hatar när det är folk där dock, så träna så sent som möjligt kommer bli min grej. Åtminstone tills man kan visa sig i tights och linne igen. Satt och skrev upp mål också till året, tänkte göra en fin tavla av det och sätta upp den så jag blir påmind. Har även skrivit ut gamla bilder på mig när jag var som mest i form och satt upp på spegeln. Kämpa kämpa. 
 
Funderar faktiskt också på att vara nykter i 2 månader eller dylikt, vilket jag måste egentligen om träningen ska ge nåt. Så imorgon är det middag hos jossan och macke, får se om det blir rödvin. Annars börjar min karriär som nykter alkoholist. 
Det kommer bli sjukt svårt. Låter ju hemskt, men det är sant. 

Idag efter jobbet ska jag iväg till erikslund och kika lite, ska sälja lite hästprylar till en tjej, så tänkte passa på att glo lite. Speciellt på en cykel, så jag kan börja träna inför att cykla till jobbet. Frågan är ju hur mycket man ska lägga på en cykel? Och hur länge man får ha kvar den..

Smell you later.

tisdag

Jag hatar att jag saknar dig. 

måndag

Alla dessa bonde program som börjar nu, man får ju ont i hjärtat på riktigt. 
Jag vill också ha det livet. Så in i helvete. Vart fan hittar man singelbönderna? 
Kan man skriva till alla i bonde söker fru? 
Kan man muta Linda så man får vara med?
Värdelösa dejtingsidor orkar jag inte med igen iaf. Fan så less jag blir. Jag hatar att vänta. 

Jag får gå naken ett varv på Volvo helt enkelt och marknadsföra mig. 

söndag

Vilken jävla jobbångest. Fyfan. Blä.

Helgen har varit kalas! I fredags kom min nyfunna granne över och drack lite bärs, as trevligt. Tills han hämtade massa otäcka kryp. Spindlar, skorpion och orm. Vidriga djur. Jag är ju ändå intresserad och vill se, skräckblandad förtjusning. Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha en spindel hemma, om nån annan matade den. 

Lördag bar det av mot Katrineholm för lite rockabilly afton. Jag och Tommy. Det var sjukt kul att träffa alla igen. Även fast vi självklart blev borttappade i en stad vi inte känner. Hysteriskt roligt. Vi hamnade på en mc klubb och lirade biljard och drack bärs ett par timmar. Han vi skulle sova hos svarade inte när vi ringde, så det var ganska spännande att ta sig dit med gps på en telefon som skulle dö vilken sekund som helst. Och sen be till gud att han inte låst ytterdörren. Vilket han inte gjort. Så vid halv 5 på morgonen fick jag äntligen lägga mig i världens skönaste säng. 
Jag kan informera er om att det är alldeles för tidigt att ha skinnjacka. Oavsett hur full man är.

Det har varit en helg med mycket skratt, det behövde jag verkligen :)


RSS 2.0