Fredag

Idag har jag vaknat på rätt sida minsann! Full av energi, glädje, vilja och hopp. Ja jävlar ni, det kommer bli grymt, jag ska ta mig igenom det här. 


Så taggad för ett nytt bättre år. 


Natt

Den här jävla hopplösheten. 

Försvinn. 


Måndag

En bra helg är förbi. Jag kände mig rätt ynklig i fredags och lördags med halsont osv. Men det verkade inte bli nå mer endå, idag har jag inte ont nånstans, peppar peppar. Vi hade pysselkväll jag, mamma och mormor i lördags. Det var roligt, vi gjorde lite olika julsaker och drack vin. Blev en hel del skratt iaf. Jag kan lägga ut en bild på min uggla som tog flera timmar att göra, från 3 år stod det på kartongen, johejdu! 


Söndagen var väldigt lugn, blev mest greys anatomy och ångest-äta i soffan. Det snurrar så mycket konstigt i huvudet. Eller, konstigt, helt normala saker om man är 25år utan att egentligen ha kommit någon vart i livet. Vad fan ska man bli? 
Jag ville ju bli apa när jag var liten, men det får jag nog lägga på hyllan, verkar svårt. Ungefär lika svårt som att hitta rätt. Fredag

Vi kör en liten fredagsuppdatering. Jag har nu bokat tattoo, äntligen! Vill göra nu. Men det blir i början på april, då är hela underarmen klar till sommaren så det känns bra. Jag får ta överarmen nästa vinter förhoppningsvis. Man blir ju så galet taggad när man står i studion och pratar med den som ska gadda och sådär. Herregud, kommer bli sjukt bra.
På väg hem, det här var i onsdags, så pratade jag och Martina lite om förkylning och så. Jag tänkte att det är tur att jag klarat mig från det där väldigt länge nu. Ni vet hur det går när man säger så där. Igår började jag få ont i halsen. Det är inte bättre idag kan jag säga. Jävla karma.
Jag får försöka snabbkurera mig med Morgan ikväll så jag kan åka på spinning imorgon. Haha troligt. Men helt klart värt ett försök. Nej nu börjar banan rulla snart, jag slänger ut ett bild på den stilen jag har tänkt mig min tatuering.


Onsdag

Bah snapchat borde stängas ner efter viss promillehalt i blodet. Selfie tette var igång i helgen, haha. Men det var en bra helg, lite vinkväll i lördags och en sväng på Nellys och efter det självklart efterfest. Jag kom nog hem vid 5 tror jag på söndagsmorgonen. Såg sen att snapchat hade gått varm, poet va jag också, herregud. Jaja, alltid roar man någon.

Julbord med pappa på söndagseftermiddagen, sjukt gott. Eller ja, kallmaten kan jag äta flera gånger om året, varmrätterna är jag inte så förtjust i. Förutom Jansson. Det tycker jag om nu på äldre dagar.
Och på tal om ålderdom. Jag hinner inte riktigt med. Kroppen börjar tycka väldigt konstiga saker, vilket påverkar hjärnan också. Jättekonstigt. Man börjar liksom undra om man verkligen gillar en person eller om det är kroppens eget universum som bestämmer bara för att den tycker att det är dags. Lite obehagligt. Och hur vet man det? Hur vet man någonting alls?
Jag fattar ingenting. Räcker det att bli med hund bara?


Fruktansvärt tidig söndag

Tror inte jag har så många följare som läser. Tror.

Jag har drömt. Om dig.


Torsdag

Jo, angående mitt huvud. För er som antecknar. Jag var hos naprapat i tisdags. Som jag trodde så drog han en ganska djup suck när han tittade på min rygg. Ca 3-4 cm sne i bäcken, och låsningar ända upp i nacken, så han knakade på rätt bra. Fram till idag har jag mest mått illa och haft ont, men nu känns det ganska bra. Ska ta ett lugnt pass på gymmet ikväll är tanken, jag måste röra på mig. Får ju damp av att inte träna.
Herregud, jag är fortfarande förvånad över att jag blivit sån här träningsmänniska. Ni också kan jag tro.
Alla kan förändras, och det är bra.

Våren 2017 kommer bjuda på mer förändring, eller förbättring kanske. Beroende på vem man frågar. Jag är sjukt taggad och har inte tid med 2016 längre, jag vill nu. Första stapeln går av i februari då jag och en kollega ska till Stockholm och göra 3D bryn, fyfan vad skönt. Och sjukt snyggt. Jag lägger upp en bild så kan ni gå in och kika. Tatuering är i princip bokad, och resten håller jag på ett tag till.
2017, jag kan inte bli mer redo.


FREDAG!

Jarrå! Helg igen.
Började träna igen i tisdags, blev en kort intervall löprunda på 6km,ute i mörkret. Hejja mig, det gick fast jag är mörkrädd. I onsdags blev det ridning, fick en annan häst så det va roligt att testa. Men herregud va dressyrmänniska jag är, vi skulle galoppera över lite bommar, och direkt tappar jag hela ridningen typ. Blir bara stel och nervös. Nä, jag jobbar hellre med svåra dressyrövningar. Men det va kul, gud vad jag saknar hela grejen med hästar. Tids nog kommer jag vara där igen.
Imorgon är det dags för spinning igen, jag är sjukt taggad redan nu. Glädjen som infinner sig i kroppen efteråt är svårslagen. Nog för att jag går runt och är lycklig mest jämt nuförtiden, men endå. Sen ska jag plocka upp Wilda på vägen hem och ut i skogen vi skall. Eller iaf lockmora har jag tänkt, annars går vi bara vilse haha. Sen ska jag fortsätta julpynta, jag brukar aldrig vara särskilt taggad för jul, men iår är det annorlunda. Själva julafton är inte så viktig kanske, men det här runt om. Det blir så mysigt hemma, adventsljus, glögg och allt sånt där. Jag ska försöka sno en gran i helgen också tänkte jag. Sen är jag redo! På med julpjamas och tofflor, sjunka ner i soffan med glögg och massa tända ljus överallt, katterna kurrar. Så fantastiskt jävla bra man kan må. Att jag inte upptäckt det tidigare.

Börjat lyssna på Ron Pope igen, såg precis att han har nya skivor, vilken lycka! Så sjukt grym röst.


RSS 2.0