söndag

Helgen har varit helt okej. Inte fredags kväll hade vi det årliga paketspelet hemma hos mig denna gång. Så jag har tokstädat hela veckan. Mitt hobbyrum är lite ockuperat. Det var jättetrevligt och en hel del rödvin slank ner :) 
Jag vaknade senare på soffan vid 6 på morgonen, gick upp och skulle kissa när någon kände på ytterdörren. Sket på mig nästan tills en nyckel sattes i, det var ju bara tobbe. Han skulle hämta värktabletter innan jobbet. Fast jag undrar ju om han kanske ville kolla så jag var själv, jag vet inte. Jaja, det var mysigt :)

Lördagen spenderades nog mest i sängen. Var upp till stallet och tömde boxen. Diskade hemma och fixade lite, skulle åkt till gymmet men orkade inte. Tobbe skulle jobba söndag också så vi la oss vid 10 redan. 
Känns lite skumt att ha en kille som jobbar helg igen när det är det sista jag vill. Får lite ångest. Men det kanske han tröttnar på snart, hoppas. 

Idag låg jag också lite för länge i sängen, hade inte riktigt någon motivation till att kliva upp. Men sen åkte jag till stallet och skrubbade box i ett par timmar, fy fan så tråkigt. Men tiden gick iaf. 
Åt pizza på kvällen och sen blev det gymmet med jossan, kändes helt okej faktiskt. Och kanske har det börjat hända nåt med kroppen. Bara att kämpa på! Har inga byxor alls som jag kommer i just nu. Mjukisbyxor och leggins is the shit. 
Jag jobbar fm imorgon för att jag ska åka och hämta kissen efter jobbet, så roligt med en bebisplutt :) har aldrig haft kattunge faktiskt, vi har alltid köpt begagnade kissar. Så det ska bli spännande. Hoppas Sassie tar hand om den bara :)


natt

Lyckades somna i skaplig tid för en gångs skull. Då vaknar man efter 2 timmar aspigg. Jahapp.
Försökte somna om men gav upp efter 30 min och satte mig i soffan istället. Såg att "Mannen som kunde tala med hästar" precis börjat. Det var ju synd^^ Längesen jag såg den faktiskt. 
Den berör förstås som alla andra djurfilmer.
Men livet på ranchen i filmen, ge mig det livet. Herregud. Jag måste prova det där någon gång. Spara ihop pengar och åka, risken finns väl dock att jag inte kommer vilja åka hem. Om man bara vågade.
 

söndag

Tankarna snurrar på, runt runt, upp och ner. Gör mig galen. 
Ångesten kring jul gör sig påmind. Ändå så har jag lust att göra julfint hemma för första gången på länge. Så idag har det städats och grejats, det blir en viss känsla när tomtarna kommer fram, alla ljuslyktor och stjärnor. Försökte ha lite julmusik igång, men nej, där gick fan gränsen. Blev bara deprimerad. Jaja.
Var inte till city och handlade lite bebismat till lilltösen som kommer på tisdag. Hoppas Sassie blir lika kär som jag ^^ 
Så imorgon får jag nog göra ett sista ryck och plocka bort småsaker och lägga undan kablar. 
Fan, man skulle ju behöva vara mammaledig. 

Och hör och häpna gott folk, jag drack ett glas vin igår,  ett! Woho :)
Och jag har tränat 4 dagar av 7 denna vecka. 
Jag ska göra löpbandet till min bästa vän, även fast vi hatar varann. 
Over and out!

Lördag

Jag ser mina drömmar sakta lossna och försvinna ifrån mitt liv

kotte

Några bilder på kottarna, syns lite dåligt, men jag blev väldigt nöjd :)




Torsdag

Mja, veckan släpar sig fram. Det har ändå gått snabbare än det brukar faktiskt. Haft fullt upp på jobbet om kvällarna och grejat på förmiddagarna. 
I måndags var jag på makeupstore i Eskilstuna och fick en liten "kurs" i sminkning, hade ett presentkort som jag inte använt. Jag var sjukt trött så kände mig ganska blek och sådär i rampljuset så att säga. Men det fixade hon till rätt snabbt. Vi gjorde en sotning i mörkare grön, fick jättemånga bra tips att tänka på :)
Det var kul faktiskt, skulle jag lätt kunna göra flera gånger. Sen får man handla för summan också, så det blev lite nya färger i necessären. 

I tisdags kom jag ur sängen lite senare än planerat, somvanligt ^^ jag är sämst på att kliva upp. Körde lite hemma träning och gjorde matlådor samtidigt, perfekt. 

Igår blev det också hemmagym, ganska smidigt faktiskt när man ändå har det mesta. Jag hämtade upp julkartongerna ifrån källaren också,  så i helgen får det bli lite julfix. Hade tänkt komma ut i skogen också och leta svamp en sista gång, och lite annat bra, mossa och kottar^^ 
Har målat några kottar och satt glitter på, dom blev bättre än jag trodde faktiskt. Ska försöka fixa en bild.

Idag har jag fortsatt rensa och tvätta bland hästprylarna, det tar aldrig slut. Satt ut sadeln på annons också. Det fick bli en vilodag från träningen. Det verkar bli lugnt på jobbet ikväll, men det brakar nog till ska ni se. 

Snart är det helg.
Vi gör ett nytt försök på att inte festa, jag får hålla mig sysselsatt helt enkelt. 


natt

And lets get shitfaced. 

Lördag

Lyssnade på lite gammal musik och försökte bli på partyhumör, det gick sådär. 
Jag lyssnade mycket på den här låten innan du var min, med ungefär samma känsla som nu. Det skär i hjärtat så fruktansvärt. Ångesten kommer som en käftsmäll. Hur fan ska man ta sig vidare? När man inte vill?

Jimmy Jansson - Det enda jag vill


måndag

En händelserik helg har passerat. Festade en skvätt i fredags, det var sjukt svårt att få på sig skorna efter ett par vändor shottorn. Men nya vänner hittade, känns alltid kul :) 
Spenderade lördagen i västerås, det var dags att få handla lite, äntligen!  Blev lite nya tröjor och lite pyssel till hobbyrummet. På kvällen åt jag sjukt god mat med en gammal kollega, nästan mätt än. Sen var tanken att sova, det gick sådär. Blev tvungen att komma till en maskeradfest nykter och köra folk. Jag, världens blygaste människa, utklädd och nykter. Så jobbigt. Fan vad fulla människor är jobbiga^^ men det var intressant. Vid 3 tiden insåg jag att det inte var någon idé att sova. Så jag och tobbe satt vakna och kollade på film tills jag skulle till stallet och slita. Fyfan, bitter va bara förnamnet. Tur att jag var ensam tills lunch, det va inga trevliga ord jag vräkte ur mig under mockningen. Jag hatar fan bajs. Speciellt andras. En del hästar vettefan hur dom gör egentligen. Jaja, sista gången iaf. Tobbe kom upp med frukost åt mig sen, då blev hon lite gladare :) 
Somnade på soffan så fort jag var hemma sen. Vaknade vid 6 och åt lite, sen låg jag och glodde på tv halva natten. Trots 4 timmars sömn på 42 timmar kunde jag fan inte somna. Sömnpillerna hjälpte inte heller. Man blir så lycklig. 
Jaja. 

Jobbar kväll denna vecka. Äntligen har jag inget som jag måste göra innan jobbet. Om jag nu vill så kan jag fan sova hela fm. Det är ju helt värdelöst också, men jag kan, om jag vill. 
Köpt gymkort har jag gjort, så det blir största prion nu. Tänkte köra bara kondition i november, få upp flåset och bränna fett. 
Det blir kul ;)

RSS 2.0