wow

jag har mått sjukt dåligt länge. deprimerad. och jag vet varför. jag bara vill inte göra nåt åt det. jag saknar dig.
jag äkskar dig. för all tid. D.

jag kommer akdrig låta dig gå


vi har flyttat zeneca till sin sommsrhage idag, det gick jätte bra! man blir så lycklig när man gör henne lycklig.

Torsdag

Hejja.
Blev sjukt pysselsugen bara så där.
Var på Ikea igår och köpte en vit ram som vi sprayade mattsvart här på jobbet. Vart sjukt snyggt. Så då började idéerna flöda om alla möjliga projekt som jag vill göra. Smyckestillverkning är ju nåt som jag alltid har hållt på med, så det görs lite från och till. Grejen som jag är inne lite på nu är ju "Daisy albumet". Det är tungt, det är jobbigt. Men jag vill berätta våran historia på ett sätt som jag klarar av. Och genom att göra albumet så finns det alltid till hands.
Jag har också tänkt att jag ska göra ett om Zeneca. Men har inte riktigt fått grepp om damen än, iof så blir ju det en del av och början på vår story.
Jag har även lite textilfärg och brukar måla på allt möjligt jox, mest bebiskläder då det börjar ploppa ut ungar här och var.
En tavla av alla snäckor och strandfynd som jag gjort skulle jag vilja göra.
Vad har jag mer?
Massor.
Av idéer.


Onsdag

Du som lärde mig allt om vad tro är.
Var är du nu?


Torsdag

Helg!!!
Äntligen.


Word

"Det är svårt att befria dårar från kedjorna de dyrkar"


Tisdag

Yo!
Jag var på spinning igår, sjukt jobbigt! Men det märks att konditionen har tagit sig med all ridning. Känns bra.

Idag var det dags för hoppning igen för zenecas del. Piggelin kan man säga, det var häst över hela ridbanan första 20 minuterna. Tur att Linn har balans, jag skulle ha flugit av direkt. Z galopperade över travbommarna till en början, men sen så vart det ordning på torpet. Bästa lektionen hittills måste jag säga. Dom fick till en fin lugn kontrollerad gallopp genom hela banan :) känner mig stolt. Och glad att jag var åskådare.
Funderingarna går runt om att Linn kanske vill tävla i höst.. Hm vi får se. Hon verkar så glad när hon ridit och dom verkar passa ihop.

Denna nattvecka skulle egentligen ha varit en 3 nätters, men vår chef bad på sina bara knän om att vi skulle jobba en extra natt. Så, okej. Bra med casch på en övertidsnatt plus röd dag.
Så en natt till.
Det blir Strömsholm på fredag och lördag som det ser ut. Vill gärna se ponnyallsvenskan, brukar vara fartfyllt.
Sen på söndag är det dags för nattjobb igen, sista veckan.

Imorgon när jag vaknar är det dags för privatlektion 12:30, vi skulle köra med noll tolerans nu när hon börjat testa lite mer. Kommer bli Asbra.


Night

Har haft fullt upp hela helgen. Har varit ute hos Casandra och fixat klart sommarhagen, sjukt skönt att den äntligen är klar. Min häst kommer aldrig vilja åka därifrån.
Ridlektion igår, temat var halvhalt. Första gången jag red lektion med andra hästar, det var snurrigt, jag vet ju aldrig åt vilket håll jag ska när det kommer mötande trafik så att säga. Men det gick helt okej, vi red utan stigbyglar, och det har jag inte gjort på flera år. Det märktes kan jag tala om. "använd magmusklerna!" Ah, vilka då?
Helt ihjäl. Men för övrigt är jag helt okej nöjd :)
Sjukt trött dock. Men nattjobb är iaf det bästa jag vet, inget kan ändra på det.


Lördagmorgon

Världens mest sorgliga människa.
Japp, här sitter hon.


RSS 2.0