Tisdag

En timme på löpbandet och mage idag, Bam! 
Här kommer bild på babystaff brallorna från amstaffstore.

 

Tisdag

Yao!
Mustasch fest på juldagen hos mig, sjukt jävla kul var det. Kom fler folk än förväntat och jag lär hitta mustascher i flera månader gömda i min inredning. Jag gillart! Vid 7 gick dom sista, och jag behöver inte säga att baksmällan satt i tills igår. Men helt klart en rolig kväll. 
Nyår är inte spikat än, för tillfället vill jag inte se alkohol. Men det kanske hinner ändra sig.

Träningen under jul har inte gått så bra alls, mycket annat att göra och man äter ju alldeles för mycket skit. Idag hoppas jag att jag kommer iväg till gymmet, mamma ska komma och fika så jag måste nog städa upp allt skit folk slängt på golvet. Men sen så. Måste jag komma iväg. Jag har ju endå köpt någon slags fodralklänning jag tänkte att jag skulle vara bekväm i, vi får väl se. Jag provade mina babystaff mjukisar här om dagen, och jag kom i dom! Så dom används flitigt vill jag lova, sjukt sköna. Jag får fixa en bild. 

Och för övrigt då? Ja.. Tur man har katterna iaf ^^ O sin bitterhet.

Måndag

Jag är så jävla bitter att jag skrattgråter åt mig själv på nåt högst obehagligt vis.

Jag ger upp. 

Onsdag

Blev ett benpass igår, sjukt nöjd. Fick öka vikter på alla maskiner och hade ändå lite kvar att ge. Det va nog tur att jag inte gav allt kan jag säga, det är svårt att gå redan. 
Idag står ett corepass på agendan, det är typ det jag behöver mest. Sjukt hur mycket bål/core man tappat från ridningen. Jag orkar inte göra många situps kan jag lova. Men det kommer, man har inget val. Ni ska nog få se på kropp när sommaren kommer. Då jäklar. 

Tisdag

Lite summa summarum från helgen. 

Hade jag kul i fredags? Ehja! 
Mådde jag dåligt i lördags? Fruktansvärt. 
Vad det värt det? Nej.

Jag behövde ju komma ut och ha roligt, inget snack om saken och det hade jag. Men att inte få något vettigt gjort på hela helgen gav bara ångest. Jag tränade inte ens i söndags, och igår sov jag som en gris efter jobbet tills idag. 
Ångest.
Tänk att jag har måste träna ångest. Det är fan inte illa. Det tog bara 24 år. Höhö. Bättre sent än aldrig. Frågan är om man skulle ge sig på ett magpass idag. Eller ben. Hm. Alla dessa beslut. 


Fredag

Friday bitches! 
Jajjemen jag ska dricka öl idag. Efter nästan 2 månader nykter är det dags att unna sig en kväll. Men jag har redan ångest kan jag lova, blä, får träna hårt på söndag. Då är det spinning som gäller på fm, får se om jag kör ett pass på gymmet också senare. Det vore ju bra. 

Men det får jag tänka på då, nu vill jag bara fixa mig och öppna första.

Tisdag

Dagarna rullar på, jag får mer och mer gjort. Var på spinning i söndags med Martina, sjukt jobbigt! Men en av det bästa träningsformerna enligt mig. Man vill dö in i det sista, men sen när man är klar är man så jävla nöjd. Hade träningsvärk i magen tillomed. Riktigt najs. 

Igår blev det en promenad i det fina vädret. Jag skulle ha tränat efter jobbet också men fick nån jävla huvudvärk på kvällen. Känner att den kommer krypande nu med, kanske är dags att byta brillor? I januari / februari hade jag tänkt. Vi får väl se vad huvudet säger. 

Idag har jag fått massage, det gjorde mest ont. Överallt. Och ondare lär jag ha imorgon. Men sen hoppas jag att det släpper. Värst är det i axeln, fyfan, jag har ju inte ens gjort nåt med den. Den bara gör ont. Speciellt när jag springer, av någon konstig anledning. Får kanske ta och boka in tid hos kotknäckaren också. Det är mycket nu. 


Fredag

Woopwoop fredag igen! 
Vad skall man då hitta på idag tro? Mja.. Har en liten fundering på att baka ett pepparkakshus faktiskt. Om ja känner att tålamodet är extra bra ikväll. Annars står träning av ben och röv på schemat, är redan taggad. Var och simmade igår, gick riktigt bra. Och när jag provade ett par brallor på veromoda i onsdags fick jag byta till en mindre storlek. Nästan så att jag gjorde en segerdans av med inslag av opassande rörelser, nästan. Kändes grymt kul. Bara att kämpa vidare. 

Jag skulle ju åkt till Stockholm förra helgen men sket i det då jag förstod att jag skulle få panik av alla människor. Skulle vilja åka imorgon. Men vafan, kanske är roligare att åka på våren? Beslutsångest. Det ja hade tänkt köpa är ett par skor. Skulle ju kunna åka till erikslund och kika iof. Mja vi får se, det bästa vore ju om ja höll mig hemma. Pynta klart lägenheten kanske. Tvättid har jag nog också, i'm so exited! 

RSS 2.0