Torsdag

Yo People! Torsdag idag då, och en träningsvärk som heter duga. Jag red nämligen lektion igår. Det ni! Ca 2 år sedan sist. Jag är förvånad att det endå gick så pass bra som det gjorde, med omusklad ryttare och häst. Det var inte den snabbaste hästen dom hade kan jag säga, herregud. Stackarn. Till sist blir man så frustrerad att man bankar och sliter bäst man orkar. Inte helt rätt. Fick komma på mig själv ett par gånger och börja om. Men överlag är jag nöjd, svetten sprutade och hästen blev lite mjukare. Kanske är det dags att börja rida igen?
Sjukt bra träning om inte annat.

Igår var sista dagen på penicillin kuren. Jag har känt mig hängig i 3 veckor nu, och inte kunnat träna. Förhoppningsvis blir man piggare, men har fortfarande ont i halsen och huvudet alldeles för ofta. Jag känner att jag har inte tid med detta. Jag vill ut i naturen, hösten är så fin och så kort.


Torsdag

Det går bra nu, inatt fick jag stört ont i ena örat och kunde inte sova alls. Fixade tid hos doktorn på FM och här ligger man med penicillin. Det brukar vara högerörat som strular men nu är det vänster. Blir man väll döv på det också. Just nu är det bara en robot röst som ekar där i. Och någon idiot som tycker om att vissla.

Jaha och när man nu ligger här och tycker synd om sig själv så undrar man över sina val i livet. Hur fan tänkte jag där? Så många chanser du haft till ett lyckat liv liksom. Eller herregud, mitt liv är lyckat, jag har jobb och klarar mig själv, kan göra vad jag vill. Jag menar mer på kärleksfronten. Har man haft sina chanser redan? Har man träffat rätt person för många gånger? Skulle man ha kämpat mer?
Jag vill endå tro att man vet när man träffat rätt. Men det blir förstås svårt när man inte tror alls.
Man kanske skulle åka på sånt där kärleksläger och öppna sig själv, vifta runt på sjalar och göra pinsamma rörelser. Haha finns det sånt ens? Jag tänker på en film ur sällskapsresan serien när dom är på sånt där mystiskt läger.
Herregud. Nä, det händer när det händer, jaja. Kan det hända nu?


Onsdag

Gud vad jag bara fick lust att åka nånstans, Skåne, eller varför inte Norrland? Bara dra på spontantripp. En husvagn skulle man ha. Och kattvakt.
Haha och pengar, där sket det sig.

Sjuk har jag blivit igen, inte alls konstigt med tanke på att alla på Volvo går runt och nyser på en. Det som gick så bra med träningen. Men jag hoppas kunna göra nya tag nästa vecka. Maten går iaf riktigt bra, byxorna sitter inte alls lika hårt längre. Tjoho.


Fredag

Då är det fredag igen. Och en nykter helg väntar, så jävla skönt. Jobba övertid på söndag, gör mig ingenting. Pengarna ska ju in. Och framförallt ut. Jag har tänkt att jag ska städa ordentligt och rensa bland kläder och prylar på lördagen, har nog en hel del som jag inte använder. Tanken var att jag skulle vara med på bakluckeloppis i Eskilstuna på söndag, men nu blev det jobb istället. Får bli en annan gång. Jag måste ner i källaren och leta på ridkläderna, jag vet att jag har packat ner dom, men dom är borta. Tänk om jag slängt dom av misstag? Nackskott. Det är väldigt mycket nya oanvända kläder i den påsen. Jaja det visar sig. Ikväll har jag ingen plan än, funderar på att köra ett varv i lockmora, se hur det ligger till med konditionen. Det blir kul. 

Men nu jävlar måste jag gå. Måste man gå så måste man gå.

RSS 2.0