Torsdag

Bah, skrev precis ett skitlångt inlägg men sen råkade ja trycka på fel knapp så allt försvann. Pung. 

Men iaf, vi börjar om och jag är inte bitter.
Det har blivit träning varje dag nu sen i lördags, känns riktigt guld. Igår blev det tillomed dubbelpass så benen är lite spagetti idag. 
Fick hem ett deffpaket och lite kläder också, riktigt najs. Tänkte börja den 11 är planen, så bör jag va fit tills jag fyller år. Eller lite bättre form iaf. Tänk att nu har vi gått halva styrkekursen, veckorna flyger fram. Och visst har vi blivit starkare, inte riktigt lika stark än som jag önskat, men det går åt rätt håll. Inte vågen dock, den skulle jag kunna skicka ut genom fönstret. Får försöka att bara mäta istället. 

Imorgon är det äntligen fest, Martina skall firas. Jag är sjukt taggad, köpt lite nytt att ha på mig, lite nytt smink och grejer. Jag ska försöka hinna provsminka ikväll tänkte jag, så det inte blir samma som vanligt. På nåt konstigt vis så ser man alltid likadan ut. Världens bästa Tommy kommer också, det va alldeles för längesen vi festade. Taggatagga 

Jag har även bokat tatueringstid, är stört taggad till det också, vill nu, helst nyss. 
Slänger upp bild på nya dressen och tightsen 👌

Tisdag

testikel tuesday! 
Japp. Långhelg och nykter som aldrig förr. Lite stolt blir man. Har tränat i princip varje dag, dubbelpass till och med, så det känns bra. Sen är vågen fortfarande står still börjar gå mig nå fruktansvärt på nerverna. Det är ju inte ens kul. Blir att lägga in ännu fler konditionspass och köra ännu mer intensivt. Guld, jag längtar. Dags att gå på något slags deff paket nu också, får fan hoppas att det hjälper till. För snart är sommaren här, på riktigt. Panik. 
Idag fyller Martina år, så på fredag blir det party. Ska bli riktigt kul, träffa lite nytt folk och så. Men efter det går vi på deff, nykter till min födelsedagsfest (om det blir nån). Taggad till tusen, på deff då. Jösses, är det jag som talar? 

Livet förändras, och jag med det.

Söndag

Ah man är som ett barn innan julafton! Mycket på gång nu, kommer aldrig kunna sova. 
Idag var det bänkpress på schemat, gick skitbra! Man ökar snabbt i vikterna måste jag säga, får lägga på varje pass känns det som, riktigt kul. Imorgon är det core, det märks också stor skillnad på magmusklerna. Jag skulle vilja köra ett magpass till i veckan men det finns knappt nån tid, fullt upp. Jag har inte köpt en enda matlåda heller sen ja började på chuckverkstan, det är ju typ 5 veckor sen nu, bara hemlagat. Och idag när ja la ner nya lådor i frysen så fick det knappt plats fler, perfekt. Bra att ha lite att välja på. 
Kortvecka är det också, riktigt skönt. Tiden bara rusar iväg, jag hinner inte med. 


Fredag

Japp det är fredag, det känns i kroppen. Stressen över allt som ska hinnas med innan utgång. Det blir lite afterwork med jobbet, ska bli kul. Har varit taggad hela veckan, men just nu har jag plötsligt ingen lust alls. Kanske för att allting är lite oklart, och jag måste röja hemma ifall det blir efterfest, jag skulle egentligen vilja hinna träna också, mat måste lagas, och jag ska vara på plats innan kl 8 är planen. Jösses. Men vafan, fint folk kommer sent. Får hoppas att det är mycket folk också, saknar mina galna kollegor. Nehe, och inget finns det att göra på jobbet. Har inte tid att sitta här.

Natt

Åh sömnlösa nätter, ge mig fler. Älskar dom.
Jag blir galen! Kryper i hela kroppen. Det blir väl somvanligt att man somnar typ 1 timme innan klockan ringer, och då är man död. Jag behöver sova. Nu. Nyss. Igår. För 24 år sen. Fuck it. 

Legat med förkylning hela veckan, va rädd att det va influensan, men är mycket bättre nu. En jävla tur det. Har många träningspass att ta igen. På söndag är det knäböj, det svåraste tycker jag. Skulle vara bra om man hann öva lite innan. Försökte med el moppo här hemma, det gick väl sådär. Om jag får luta mig lite framåt går det ju fint, men det går ju inte om man har massa vikter på axlarna. Måste hitta balansen. Det ordnar sig. Jag får väl ta med moppen annars, haha. 

Man blir så hungrig när man inte kan sova. Värdelöst. Nehe, lyssna vidare på Spotifys sleep lista, den är ju inte särskilt bra. 

RSS 2.0