Måndag

Ännu en kanonhelg har passerat. Party både fredag och lördag. Det har varit öltält i kungsör, så det kunde man ju inte missa. Tog det förvånansvärt lugnt i fredags faktiskt, vilket resulterade i att jag vaknade pigg kl 9 på lördagen. Det har ju inte hänt på flera månader. Kändes riktigt bra. Jag mådde betydligt sämre igår dock. Men helt klart värt det. Inte var jag så tankad som jag brukar vara heller, folket gick hem vid 3 nångång o Martina var kvar och snackade skit nån timme till. Riktigt kul. 

Mor och jag fixade nytt gymkort förra veckan, och imorse var vi på vårat första jympa pass för hösten. Känns bra att hon också vill träna på friskis. Jag kör ju även på citygym hemma men gillar gruppträning och spinning, det blir lite mera gjort då. Det enda dryga är väl att ta sig till Eskilstuna. Men det går snabbt. Och är man fler så turas man om att köra.

Nästa jympa pass är på torsdag, och dagarna emellan tänkte jag köra kondition och ben tror jag. Ikväll blir det nog inget gym efter jobbet, är helt slut efter helgen. 

Och jag måste sluta festa på helgerna om träningen ska ge nåt, jag vet. Men det händer något varje jävla helg känns det som. Och jag är verkligen så jävla tråkig nykter bland folk. Att sitta hemma och rulla tummarna är inte heller min grej riktigt. Men jag ska ta tag i det där. Kanske börja med att bara dricka en dag istället för 2. Det ordnar sig. 


Torsdag

Skriver och suddar, skriver och suddar.
Skriv inte för helvete. 

Tisdag

Så less på att vara ensam. Jag vill dela livet med någon, jag vill vara kär. Vill ha det där som alla andra har. Nä, inte alla. Men det börjar bli dåligt med singelvänner. Folk gifter sig och kläcker ungar hela jävla tiden. Och vad gör jag? 

Ska man behöva bli medlem på massa dejting sidor igen? Känns ju jävligt seriöst. 

Och vadå ingen kemi? Fega as. Vi är ju för helvete lika som bär. Nä man sumpade det också. Perfekt 

Måndag

Ja vad ska man säga.. 
Känns som att man inte förstår vad som hänt egentligen. Eller varför. 
Hade kunnat gått så jävla illa. 
Och jag blir mest arg. 

Lördag?

Ja, han är ju väldigt lik dig. 

Torsdag

Är det så att när nånting har gjort för ont, för många gånger, så kan det aldrig blomma igen? Det är liksom helt bränt där. Torsdag

Är det så att när nånting har gjort för ont, för många gånger, så kan det aldrig blomma igen? Det är liksom helt bränt där. 

måndag

Självklart är det sol så fort man börjar jobba. Kul.

Semester har rusat fram i vanlig ordning, jag har inte ens gjort hälften av vad jag velat. Mest pga av vädret. Eller helt enkelt bara pga av vädret. Inget tältande ens, mitt stackars camping hjärta. Tror inte ens att jag grillat en enda gång, värdelöst. Men full har jag varit, jajjemen. Och tränat mer än vanligt, plus i kanten, jämnar väl ut sig med ölen dock. Bah. 

Tänk om saker o ting kunde vara lite mer självklara, just nu.

Lördag

Ångest. Typ andra dagen på semestern som det är fint väder,o här sitter man. Spiknykter och jävlig. Jobb på måndag igen, som jag inte är redo för det. Jag kommer garanterat inte att kunna knäppa brallorna, hurra. Börja om från början. 
Och alla jävla tankar som snurrar, runt runt. Man vill så himla mycket, men man vågar ingenting. 

RSS 2.0