Lördag

Äntligen fick jag drömma om dig igen, finaste du. Stanna hos mig, för all tid.


Torsdag

Varför sätter jag mig i den här sitsen jämt? 😂
Ja herregud, men träningen går sjukt bra. 
Och jag har lyckats gå upp i skaplig tid varje dag innan jobbet. Lite imponerande va? Jag är förvånad iaf. Imorgon är det simning på schemat, ska bli sjukt skönt. Tänkte sola också, om det finns någon ledig tid. 

Har mina funderingar på att åka till Stockholm på lördag för en titt på stan. Men har inte riktigt bestämt mig. Beror nog på vädret, och lönen såklart. Om man får någon. 

På tal om det så har min chef gått in i väggen, där fick han. 

Måndag

Jag vill känna att jag levt mitt liv. 

Ja, den ångesten blir lite större för varje dag som går. Hur vet man vad man vill? Och vad som är värt att kämpa för? Ska jag verkligen jobba här tills jag ruttnar för att jag inte vill ta lån? Hur kommer det att kännas om 20 år. 
Att våga göra något annat. Att hitta tillbaka till mina drömmar. Ha någon att kämpa för. 

Någon som du.

Still friday

Snälla bli min igen. 

Med idol-axels röst. Sjukt bra. Det var iof första gången jag hörde låten, men han gör den grym. Låten i sig har väl fått en speciell känsla också när jag vet vad den betyder för någon annan. 

Fredag

Hur kommer det sig att jag blir sjukt baksugen så fort man inte ska äta såna dumheter?  Och egentligen är jag ju inte särskilt förtjust i bakverk heller. Men nu har jag velat baka något i flera veckor. Men vem ska äta upp det då? Det kommer ju bli jag, så än så länge har jag låtit bli. 
Jag har spanat in en jordgubbs cheesecake som ja vill göra. Nån gång. Man har ju en vision om nybakat, i en fin form, på landet och solen lyser in, nybryggt kaffe, kanske nån blomma på bordet. Det är en fin bild. Lite onödigt att baka för en bild dock. Eller? 

Torsdag

Jag står framför dig nu
Vad är jag för dig?
Jag ställer frågor men finner inga svar för mig
Jag har gjort mitt drag
Och lär min läxa snartTorsdag

Lite dålig uppdatering här senaste dagarna. 
Mjaa.. Va ska jag skriva om? 
Träning och kost går riktigt bra faktiskt, det har väl blivit att jag äter mindre kolhydrater, bytt ut större delarna till gluten /laktosfritt. Men äter ja i matsalen eller dylikt så äter jag somvanligt, mest för att jag helt enkelt glömmer bort det. Jag åt tillexempel nyss lasagne och tyckte till en början att det var ju bra. Eller? 

Jaja.. Jag kan tala om att bilen har börjat låta lite illa när man svänger, ibland. Så det rullar säkert iväg ett par tusenlappar. Ska kolla i helgen när jag byter däck om jag hittar något bra. 

Annars då? Mja jo, det är lite ingenting feeling just nu. Man bara är lite. Försöker njuta av uppmärksamheten. 

Fredag

Det är inte möjligt att vänta för länge när det redan är försent. 

Torsdag

Nej, det finns fan inget hopp. Jag tänker inte streta emot heller, sova efter jobbet kan vara det skönaste som finns. Igår lyckades jag dock bara sova en timme som planerat, så det var väl "bra". Idag har jag tvättstugan igen, och missar jag den får jag gå naken. Äsch. 

Humöret för övrigt är inte på topp. 

Onsdag

Haha ja, jag är otrolig. 
Igår när jag kom hem så diskade jag och städade lite smått, gjorde kaffe och satt och drack det i soffan. Mamma, Eva och Anna skulle hämta upp mig 1745 för att sedan åka och bada. Vid ca 1530 börjar ögonen ramla ihop. Så jag sätter ett larm på 16 nånting för att hinna äta innan dom kommer. Sen har jag ingen aning om vad jag hållt på med.
Jag vaknar iaf av att Anna kliver in och säger hej. Och jag tänker att va trevligt att hon kommer in bara sådär. Men sen inser jag ju att vi ska åka och bada, och dom har ringt tusen gånger. Men jag har ju då, i sömnen lyckas låsa telefonen så att ja behöver puk koden, plus att jag tagit ur telefonen ur sitt skal, som för övrigt sitter stenhårt. Sist jag gjorde det i sömnen hade jag sår på tummen. Så att ja, nej. Jag skulle vilja ha sett hur jag bar mig åt när både larmet och dom ringt. Idiot. 

Men simmandet gick bra, jag höll mig över ytan och tog mig framåt. 

Simmasimmasimma 

Natt

Jag tror att jag saknar dig, sjukt mycket. 

Tisdag

Standard måndagen när man jobbar fm blev som den brukar. 
Va först till barnmorskan och satte i p-stav, sen åkte jag hem och tog ut Merlin en sväng. Jag hade en stund hopp. Sen vaknade jag vid 22 och insåg att jag missat tvättstugan och allt annat viktigt som borde blivit gjort. Jaja, bara att gå in till sängen. Höll ändå på att försova mig imorse. 
Jag är fantastisk. 

Idag ska vi förhoppningsvis åka och simma lite, om inte så har jag ett spinning pass inbokat ikväll. Så än en gång, det finns hopp. Lite iaf.

Måndag

Jajjemen, då var halloween över för iår och folk börjar redan plocka fram julprylarna.
Jag agerade taxi både fredag och lördag, fick in lite cash iaf. Känns bra. Och igår var det ju 1 november, vägning och mätning. Nu kör vi. Kommer nog försöka köra på att äta så lite kolhydrater som möjligt, eller med andra ord pasta och sådant. Blev bjuden på kinamat igår, det är ju inte så tokigt. Jag hann även traska 5 km. Och träningsvärken från benpasset i lördags tar död på mig. Haltar omkring på jobbet idag. 

Idag har jag även råkat tömt ut en hel kylvattentank på jobbet. Det va kul.

RSS 2.0