fortfarande onsdag

Jag tittade precis på bonde söker fru, och man kan ju inte annat än le igenom hela programmet. Älskade bönder. Jag skulle ge vad som helst för det livet. 
Undrar när skördefesten är iår? Hm



Onsdag

Veckan sniglar sig fram. Förkylningen börjar ge sig lite, nu är det mest hostan kvar, och den ska man ju inte träna med. Jag som bara vill ut och svettas, speciellt i det fina vädret. Det är nästan så man blir lite ridsugen också. 

På lördag blir det party party, jag är både astaggad och inte alls sugen. Men det kommer bli sjukt kul, jag får försöka dricka lagom. Just nu skulle jag hellre mysa ner mig i soffan med en varm karl och tända ljus. Men, den tiden kommer. Kanske. 
Nu är det bara att leva livet så länge, och jag ska försöka att inte klaga. 

Tisdag

Du kan inte både äta kakan och ha den kvar. Det går inte. Och det suger ju.

Fortfarande måndag

Gaah! Jag vill träna! Nununu.
Jag funderar lite smått på att starta en typ fitness blogg kanske, eller uppdatera den här. Jag måste fixa hem en dator. Vore kul att blogga lite mer på riktigt. Den här bloggen var mest till för mig själv och mina jobbiga tankar. Och jag tycker att jag kommit en bra bit på väg. Skulle jag börja göra reklam om att jag har en blogg så skulle jag nog inte vara så stolt över alla mina inlägg här. Så att starta en ny på sidan om kan vara en bra idé. 

Fan, jag kan ju faktiskt se mig själv där framme nånstans. 

Måndag

Pisshelg. Legat totalt däckad både lördag och söndag. Var ut en sväng i skogen i lördags och hoppades på att förkylningen skulle försvinna, men nej. Så fruktansvärt ont i halsen, igen. Och slemhosta. Usch, rösten helt borta. Är iaf på jobbet idag, har ju ingen feber så då är man ju inte sjuk. Folk skrattar när jag försöker prata, förstår inte. Får hoppas på en lugn kväll. Sen hem och smutta vidare på whiskeyn. Blä. 

Lördag

Alltså vad händer!? Sjuk igen, bara sådär. 
Fyfan så less man blir. Över en natt kom snoret, halsont och hostan blev värre. Så fort träningen går bra, då blir man sjuk. Hurra. 
Ensam och ynklig.

Fredag

Haha allas fruntimmer måste ha pms eller dylikt, men det är helt okej, jag njuter av uppmärksamheten 😁 

Kväll

Dagens jympa gick sjukt bra, jättebra upplägg genom hela passet. Med min träningsvärk jag redan hade så kan jag säga att jag kommer inte kunna gå imorgon. Underbart. Tror att det är dags för löpträning imorgon, beroende på hur min stackars tå ser ut. Jag måste verkligen köpa nya skor, lilltån kommer att skavas av annars, inte bra. 

Lönehelg alltså. Och jag blir nog fan nykter. Det ska bli fint väder lördag och söndag, och det vill jag verkligen inte sova bort. Frågan är vad man ska hitte på. Plocka svamp kanske? Åka ut till landet och bara vara ute känns också som en idé. Mjaa det ordnar sig. 

Torsdag

Igår kväll tog jag mig i kragen och åkte till gymmet faktiskt. Vilken tur det för det gick skitbra! Tränade ben och körde lite roddmaskin. Sjukt kul, varför kommer man inte iväg oftare? 
Det är konstigt att man kan ha så mycket vilja att träna men ingen karaktär, hur går det ihop? 

Jag funderar på att testa att bara äta kött och grönsaker i en månad typ, och ingen alkohol då. November skulle nog funka, där har jag inget planerat vad jag vet. Hade tänkt prova på att vara vegetarian också, men det kommer jag aldrig att lyckas med, omöjligt. 

Idag är det jympa på schemat med mor min på friskis. Jag kommer dö känner jag, kan knappt gå och armarna är som spagetti. Men för all del, det går som det går. 

Onsdag

Jag skulle verkligen behöva bo med någon som har rutiner. Och som hatar skräpmat. Och älskar att träna. Det vore bra.
Helst på landet också. Med djur och mycket pengar. Hur svårt kan det va? 

Årets bönder var ju inget för mig, så jag får helt enkelt vänta tills nästa år och hoppas att det finns någon att skriva till då. 

Linda borde göra ett till program som är tvärtom. Tette söker bonde. Vad tror ni om det? 


Tisdag

Och dom små steg man klättrat upp, faller man snabbt ner.

Snacka om att förstöra någons dag. Doktorer, måste dom vara så obehagligt ärliga. 

Måndag

Hur kan det bli måndag så snabbt?
Helt otroligt. Hur har helgen gått då? Jo, inte en droppe alkohol. Jag kan när jag vill. Det har fortfarande inte blivit nå gym men löpträning och ätit helt okej. Igår blev det pizza iof, maz var bakfull och jag orkade fan inte laga nånting. Men kroppen känns ändå så mycket bättre än vad den brukar göra, har sovit en hel del. Jag städade även ur extrarummet från pant och glas, plus i kanten. En helt okej helg med andra ord, även fast jag varit sjukt rastlös och känt mig som en pensionär. 
Nästa helg är det lönehelg. Så vi får se då vad det blir, några gamla kollegor tycker jag ska ha party. Vore sjukt kul.. Men jaaa. Jag lämnar det osagt.


Fredag

Jajjemen, det blev fredag den här veckan med.
På fm har jag fixat lite med bilen, eller spänt handbromsvajjern rättare sagt. Eller jag och jag, jag fick hjälp, men nu vet jag hur man gör. Och jag hade aldrig listat ut att det var så man gjorde kan jag säga. Bakom bakdäck så fanns det en liten gummiplutt, och bakom den en litet hål, sen fick man snurra på bromsskivan tills man såg ett litet hjul i det lilla hålet, och där justerade man. Skitenkelt, egentligen. 
Nu sitter jag här i soffan och dricker kaffe innan det är dags att ta sig till jobbet, 4,5 sketna timmar ska jag vara där. Så värdelöst på en fredag. Men det går förhoppningsvis snabbt. Sen är det helg! Och jag tänkte köra på någon slags må bra helg. Äta bra och vara ute mycket. Om det inte ska pissa ner förstås. Man kanske skulle rensa lite här hemma? Panta alla 3 miljarder burkar vore en plan. Och städa ur bilen från sommarprylar, lite för kallt för tält nu. Ojoj nu kommer jag på massor av saker jag skulle behöva göra. Jaja, jag ska försöka och inte sova bort hela helgen iaf.

Fan jag skulle verkligen behöva skaffa en dator. Och ett internet. 


Torsdag

Jomenvisst. Veckan rullar på, har bara kommit ut på en "löprunda" hitintills, känns förjävligt rent utsagt. Jag har inte haft någon motivation alls, men den lär ju inte bli bättre när vintern smyger sig på. Så idag efter jobbet är tanken att köra ett benpass på gymmet. Jag drog på mig en extra tå igår när jag var ute, dags att köpa nya dojjor, så det är gymmet som gäller. Men maten går bättre och bättre att hålla, eller jag tänker mer på att ta mindre och äta bättre. Tallriksmodellen och sådär. Jag borde väl väga och mäta mig men eftersom byxorna fortfarande sitter som dom gör så skulle jag bara bli förbannad känner jag. Fan jag måste knåpa ihop ett träningsschema också. Det jag fortfarande tycker är skitjobbigt är väl dock andra folk på gymmet, så man gör oftast bara samma saker. Men inte fan bryr väl jag mig om vad andra gör, så varför skulle dom bry sig om mig? Men ja, det sitter i huvudet. 

Jag skulle så gärna vilja vara med på det här army fitness i Eskilstuna men dom verkar ha slutat med det? Var in på deras fb och den var senast aktiv förra året vad jag kunde se. Synd.

Jaja.. Idag är det pizza på jobbet, men inte för mig. Jag har med mig sallad, sjukt nöjd. 
Får se hur det blir i helgen med alkoholen, min plan är iaf att vara nykter och träna.
Tjohej 



måndag

Norge & kkv - Ingen annan rör mig som du

Låten om oss, och allmänheten. 

Söndag

Saknaden av en karl.. Är enorm. 

Idag har jag kunnat äta lite utan att vilja dö, framsteg. Men febern har nog kommit tillbaka. Fryser och svettas om vartannat. Jag hade balkongdörren öppen inatt, men badade ändå i min egen svett. Och så fort man låg utan täcke frös man ihjäl. Jag blir hemma från jobbet imorgon också, är helt orkeslös. Blä, blir ingen rolig lön. Men förhoppningsvis är man inte sjuk nå mer iår. 

Funderar på att boka en eller två hotellnätter i Stockholm i typ november, vore riktigt najs. Jag skulle inte ens lida av att bo ensam. Vi får väl se om någon vill följa med. 

Natt

Ojoj vad Tette är ynklig nu. Halsfluss för första gången, vad jag minns. Fyfan! Absolut en av top 3 av det värsta jag haft. Aldrig haft så in i helvete ont i halsen. Man kan inte svälja, därmed kan man inte äta nånting, gör ont att bara öppna munnen. Prata går inte heller nå vidare. Och så känns det som öroninflammation i båda öronen, plus feber. Japp nu har jag nästan gnällt färdigt. Tur att jag fick en läkartid i fredags och kunde få antibiotika, jag hade ju dött om jag skulle haft det här hela helgen. Mest av svält.
Pencelinet har börjat verka lite nu, febern är borta iaf. Jag fick i mig lite gröt och en macka idag. En jävla bra diet måste jag säga 👍 

Nä usch. Bättre har man mått, sämre också för den delen. Får hoppas att jag mår bättre när jag vaknar. Det är kattutställning i vilsta som jag vill åka på, imorgon ska jag inte smitta nåt iaf. 
Hoppas att jag lyckas sova nåt. 

Merlin ligger och snarkar bredvid mig, så mysigt. 

Torsdag

Jojo.. Halsfluss börjar man få, eller en jävligt hemsk förskylning med öroninflammation. Hurra. Det var ju lägligt just den här helgen när brorsan kommer hem, han som man träffar så ofta. Fan va bitter jag är. 

Jag ska försöka få någon tid på vårdcentralen imorgon om det blir värre. Jag ringde idag men då hade dom inga lediga telefontider, så jävla pissdåligt system. Kan man inte bara få prata med nån tant som sitter och bokar in folk. Hur svårt ska det vara?  
Nä men jag ringer väll 112 då, och frågar om dom har tid. Det är ju inte säkert. 

Jag måste köpa hem en febertermometer. 

Onsdag

Love can hurt 
Love can hurt sometimes 

But it is the only thing that makes us feel alive 


Tisdag

Jag fattar inte hur svårt det kan vara och bara inte ljuga? Att inte hitta på flera lögner om en lögn för att det visst inte alls blev som den första lögnen? Helt sjukt. Man blir ju galet irriterad. Det är ju komiskt en stund. Sen blir man bara förbannad. 

Men det är väl en sjukdom har jag hört. Patetiskt. 

RSS 2.0