Måndag

Ännu en suverän helg har passerat. Blev utgång med jobbet och Martina plus bror, va riktigt kul. Vi dansade så svetten sprutade. Jag mådde inte lika strålande på lördagen. Haha. Så kan det gå.
Va över till några andra från jobbet på kvällen och eldade, allt brinner, i rätt temperatur. Även i ösregn.  
Mohaha! 

Och hör och häpna. Jag ska rida på lördag. 
Har redan en känsla av att mamma kommer få släpa mig ifrån hästen som när man va liten. Lyckotårar i massor. 

Onsdag

Din förlust. Verkligen. 

Det är fan ingenting som kommer åt mitt humör än så länge. Det är endå en del saker senaste dagarna som har känts, men vafan, ett ryck på axlarna och jag ler endå. Det är inte jag som förlorat. Du ska få se.


Tisdag

Helgen svishade förbi, och nu är det ny vecka igen. Jag hinner inte riktigt med. Eller min kropp är inte så snabb som sommaren närmar sig liksom. Men det är bara ligga i, det tar den tid det tar. Så länge det går åt rätt håll. Mitt pulver är slut nu så det är dags att börja äta mera mat, eller dylikt haha. Orkade knappt halva matlådan idag, vilket egentligen är helt lagom. Måste köpa hem sallad känner jag, och frukt. Ikväll är det spinning, jag gillart! Svett skall spruta.


Fredag

När man har ett sånt där fånigt leende som inte går att få bort. Jag minns inte sist jag hade det. Jag har fan ont i kinderna. 

Alldeles strax är det helg. Min plan är att äta, träna och hitta något att ha på mig till imorgon. Egentligen vill jag bara fira järnet och korka upp, men jag vill gå på step passet imorgon fm, det är skitkul. Så jag ska hålla mig lugn och fortsätta le. Kanske till lite rose´. Torsdag

Frikänd.

Jag kan knappt tro det. I 3 år har det här tyngt mina axlar, tryckt ner mig. Hindrat mig från så mycket. Jag trodde aldrig att jag skulle klara mig ur det här utan straff, men det är över nu. Jag kan elda upp halva jordens regnskog som dom slösat på mig, alla dessa jävla papper, det ska bli så skönt. Jag kan inte sluta le, livet kan gå vidare, och herregud vad jag ska leva.

Måndag

Fucking 25 år idag. Och vad har man gjort med livet? Panik. 

Helgen har varit bra, mycket träning och lite födelsedagsfika på lördagen. Igår var det final på styrkelyftskursen och vi maxade i alla grenar. Jag är nöjd måste jag säga, även fast jag vill orka mer så har jag kommit en bra bit på väg. Jag safeade faktiskt på mark och böj, jag har redan ont i knäna och vill verkligen inte gå sönder i kroppen nu när man äntligen köttar på. Så på knäböj blev det 60kg, mark 80 och bänk 42. Känns skittrist att kursen är slut, men skönt att ha söndagarna lediga också. Speciellt på sommaren när det gärna dricks en del. Vi alla skulle få egna träningsscheman efter vikterna vi bör ligga på iomed maxningen. Ska bli spännande och se vad han tycker man ska klara av. Haha. Jag vill iaf klara av 100 i mark, och 80 i böj. Bänkjäveln är inte min vän så där lär jag få kämpa, men vore ju kul att ta 60 iaf :) 
Sen vill jag ju inte bli fult musklig heller, så man får väl se lite vad som händer med kroppen. Tuttarna har ju redan krympt. Fyfan. Men det blir ju svårt att träna bröst utan att det händer. 

Jaja, ikväll är det core som gäller. Magen får mer än gärna försvinna. Hejdå. Kom aldrig tillbaka. 

Jag har släpat upp min kartong med sommarkläder, undra när jag ska våga öppna den. Måttet över höfterna är ju tyvärr densamma. Mja, det känns ju väldigt onödigt innan det blir sol igen iaf. Vi får se vi får se. Vafan, vi skulle ju ha tagit nya kroppskort igår men det sket sig, får göra det idag då kanske. Någon skillnad måste det ju blitt.

Torsdag

Veckan rullar på, det går inte skitsnabbt måste jag säga. Ändå så är det redan torsdag. Tänk att om några dagar är jag 25, herregud. Panik. Och om några dagar vet jag hur min framtid ser ut. Pest eller kolera. Fyfan om det blir ett bra besked, jag kommer växa 1 meter, grina som ett barn av lättnad. Antagligen krama skiten ur katten, bokstavligt. Men jag tänker vänta mig det värsta, jag hatar att bli besviken, tro aldrig på nåt.

Köttade armar/axlar igår på gymmet, gick skitbra. Skulle kört bänk egentligen men där stod alla andra invalider utan liv och hängde. Så körde väl allt utom just vanlig bänk. Men är stört nöjd. Idag tänkte jag köra min promenad på en mil och ben tills dom går av. Härlig plan. Om jag överlever jobbet vill säga, verkar bli ännu en dag med tummen i stjärten. Dessutom min egen. Tisdag

Det är väl dags att prioritera om lite känner jag. 

Fyfan, 1 vecka kvar på träningen, på söndag är det "final". Helt sjukt vad tiden går fort. Både jag och Martina tog bilder på våra kroppar första veckan och ska ta nya på söndag, någon skillnad måste det finnas. Annars blir jag nog rätt less, haha. Man har iaf blivit starkare så är det ju, därav har ju vikten inte direkt gått neråt, men det har väl flyttats om en del kan jag tro. Det ska bli ganska skönt att vara ledig på söndagar igen, men jag har inget som helst partysug ändå. Kroppen mår väldigt mycket bättre utan alkohol, det är ju inget nytt. 

Kämpa på för sig själv nu, det kommer gå fint.
Jag vet vart jag vill. 

Lördag

Låt mig få presentera min nya familjemedlem, Lova. Tada!

RSS 2.0