natt

Dom här fruktansvärda mardrömmarna som håller mig vaken. Inatt med 2 olika känslor. 
Först drömmer jag om D. Som jag har längtat! Äntligen. Hon och allting var så verkligt, precis som det var. Vi var i vårat första stall i hogsta ,  jag visade dig ditt nya hem. Jag var så överjävligt lycklig. Till och med i drömmen så passade jag på att mysa med dig extra för att jag visste att du snart skulle försvinna. Fina fina du. Lämna mig aldrig 
Vaknade förstås helt förstörd. 

Somnade om och drömmer världens mardröm. 
I stil med paranormal och typ sinister. Så sjukt obehaglig. Vaknar i drömmen och försöker väcka jocke, som är helt omöjligt. Slår och skriker på honom medan läskiga varelser smyger runt i rummet. Han vaknar till slut och fattar ingenting. Då kommer burris in helt plötsligt med en råtta i munnen, jag vågar mig knappt fram och ska berömma fångsten när jag ser att det är en mindre stock typ och ingen råtta. Så wierd. Men den ligger såklart precis vid sängen så jag måste sticka ner handen mot golvet för att plocka upp den. Jag hatar världen under sängen. Fyfan. Jag vill inte ens gå in djupare på vad som fanns där under. Men jag vaknar iaf på riktigt av mina egna skrik. 
Bra där. Och nu ligger jag här och svettas. Sjukt kissnödig är jag också. Men inte fan tänker jag sätta ner fötterna på golvet. 
Bra att man ska till jobbet om 3 timmar. 
Ville ändå inte vara pigg.


Tills mitt hjärta slutar slå <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0